GNTM: Η νίκη Καζαριάν “ξενέρωσε” την Εύη Ιωαννίδου – Η δυσαρέσκεια της Μέγκι για το αποτέλεσμα

GNTM: Η νίκη Καζαριάν “ξενέρωσε” την Εύη Ιωαννίδου – Η δυσαρέσκεια της Μέγκι για το αποτέλεσμα

Δύο από τα τρία μέλη της περιβόητης τριάδας μίλησαν στην κάμερα για τα αισθήματά τους και για το ποια ήθελαν να κερδίσει τον διαγωνισμό.

Στο πλατό του Greece’s Next Top Model επέστρεψαν χθες για τον μεγάλο τελικό όλες οι διαγωνιζόμενες και όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν ψυχρά βλέμματα, αμήχανες αγκαλιές και “βιδωμένα” χαμόγελα. Οι ίντριγκες που είχαν δημιουργηθεί στο σπίτι των μοντέλων, ωστόσο δεν επισκίασαν τη λάμψη του τελικού ούτε τον ενθουσιασμό και τη χαρά που χαρακτήρισαν τη βραδιά.

Σε δηλώσεις τους λίγα λεπτά πριν την ανάδειξη της Ειρήνης Καζαριάν ως επόμενο Top Model της Ελλάδας, δύο από τα τρία μέλη της περιβόητης τριάδας, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ντρίο, μίλησαν στην κάμερα για τα αισθήματά τους.

Η Εύη Ιωαννίδου δήλωσε ξενερωμένη με το αποτέλεσμα του τελικού:

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Εύη επανέλαβε ότι νιώθει αδικημένη που δεν πέρασε στον τελικό και δεν κέρδισε: «Εγώ την Εβελίνα ήθελα, η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα με το αποτέλεσμα. Με τη Καζαριάν δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις. Με έχει κατηγορήσει πάρα πολλές φορές χωρίς λόγο. Έχει σκαρφιστεί πράγματα στο μυαλό της. Από ‘κει και πέρα δεν έχω κάτι προσωπικό, είναι μέσα στο παιχνίδι.»

Από την πλευρά της η Μέγκι Ντρίο δήλωσε δυσαρεστημένη από τη νίκη της Καζαριάν και ότι ήθελε νικήτρια τη Μαριάννα Παινέση:

Οι δηλώσεις της Μέγκι πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα