GNTM: Η τηλεθέαση του τελικού – Ανακοινώθηκε και 6ος κύκλος, παρά τις αρνητικές εντυπώσεις

GNTM: Η τηλεθέαση του τελικού – Ανακοινώθηκε και 6ος κύκλος, παρά τις αρνητικές εντυπώσεις
Τελικός GNTM STAR TV / INSTAGRAM GNTM

Παρά τις αντιδράσεις και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του φετινού κύκλου, το GNTM θα επιστρέψει με 6η σεζόν. Δείτε το teaser.

Η Αλεξία Τράικο αναδείχθηκε η νικήτρια του πέμπτου κύκλου του GNTM στο Star μέσα από έναν εντυπωσιακό τελικό.

Λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής (23/12) η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου υποδέχθηκαν ζωντανά το τηλεοπτικό κοινό, τις παίκτριες του φετινού κύκλου, τους coaches Χρήστο Μπίρμπα και Mary Vytinaros και φυσικά τις φιναλίστ Αλεξία, Βικτώρια και μέσω βίντεο τη Μαρίτα, η οποία απουσίαζε από τη μεγάλη βραδιά.

Η Βίκυ Καγιά ήταν εκείνη που ανακοίνωσε το τελικό αποτέλεσμα που έφερε την Αλεξία Τράικο στην κορυφή με 94 βαθμούς, τη Μαρίτα Καθητζιώτη στη δεύτερη θέση με 86 βαθμούς και στην τρίτη θέση με 82 βαθμούς τη Βικτώρια Μυροφορίδου.

GNTM: Η τηλεθέαση του τελικού

Την τελευταία του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε το GNTM το βράδυ της Παρασκευής. Ο διαγωνισμός μόδας ολοκληρώθηκε με την Αλεξία Τράικο να αναδεικνύεται νικήτρια και να κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Πώς τα πήγε, όμως, ο μεγάλος τελικός του GNTM στην τηλεθέαση; Το GNTM συγκέντρωσε 15% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο σύνολο της τηλεθέασης έφτασε μέχρι το GNTM 11,4%.

GNTM: Ανακοινώθηκε και 6ος κύκλος, παρά τις αντιδράσεις

Μπορεί, τους προηγούμενους μήνες, να κυκλοφόρησαν φήμες ότι το GNTM δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν ωστόσο, το Σάββατο (24/12), ο σταθμός διέψευσε κάθε τέτοιο σενάριο.

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του φετινού κύκλου, το ριάλιτι μόδας θα επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη σελίδα της εκπομπής στα social media, δημοσιεύθηκε teaser για δήλωση συμμετοχής στο GNTM 6, που θα βγει στον “αέρα” την επόμενη σεζόν, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα