Ζέφη Δημαδάμα: Ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ για το GNTM

Ζέφη Δημαδάμα: Ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ για το GNTM
Ζέφη Δημαδάμα Twitter/@ZefiDimadama

Με αφορμή το άρθρο γνώμης του δημοσιογράφου του NEWS 24/7, Πάνου Κωδωνά, για τις υποτιμητικές -για τις γυναίκες- δοκιμασίες που υποβάλλονται στο GNTM, η Ζέφη Δημαδάμα ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ για το πρόγραμμα.

Η πρόσφατη δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν τα μοντέλα του GNTM, ήταν το λιγότερο υποτιμητική. Επίδοξα μοντέλα, να αλλάζουν τα ρούχα τους μέσα σε ένα αυτοκίνητο και φυσικά, όλα να καταγράφονται από τις κάμερες. Όλα, στο βωμό της τηλεθέασης.

Ο δημοσιογράφος του NEWS 24/7, Πάνος Κωδωνάς, εξέφρασε τη γνώμη του σε ένα πλήρως εμπεριστατωμένο άρθρο για την “ξεφτίλα” του ριάλιτι μόδας.

Ένα άρθρο που φαίνεται να βρήκε σύμφωνη την αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ζέφη Δημαδάμα. Μέσω ανάρτησής της στο Twitter, στην οποία και παρέθεσε το εν λόγω άρθρο, η κ. Δημαδάμα ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ.

“Οι γυναίκες στο gntm αντιμετωπίζονται ως “αντικείμενα”, “εργαλεία” για να αυξηθεί η τηλεθέαση & οι κριτές τις εξευτελίζουν όσο περισσότερο μπορούν. Αν καταρρεύσουν δεν κάνουν για τη δουλειά!”, γράφει στην ανάρτησή της η Ζέφη Δημαδάμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα