GNTM: Το φίδι τρύπωσε στο παντελόνι της και το twitter το “γλέντησε”

GNTM: Το φίδι τρύπωσε στο παντελόνι της και το twitter το “γλέντησε”
Στιγμιότυπο από τη δοκιμασία Youtube / Glomex

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής δοκιμασίας δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, αφού ορισμένα φίδια αποδείχθηκαν πολύ… άτακτα! Την ώρα που η Μαρτίνα φωτογραφιζόταν με δύο φίδια, το ένα μπήκε στο παντελόνι της με την ίδια να αρχίζει να φωνάζει.

Επεισοδιακή ήταν η φωτογράφιση της Δευτέρας για τα κορίτσια του GNTM 2!

Ήταν η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για τα φετινά μοντέλα του ριάλιτι μόδας και ο πήχης ήταν πολύ υψηλός, όπως και οι απαιτήσεις των κριτών. Όπως είδαμε και σε προηγούμενα επεισόδια, οι φετινές δοκιμασίες είναι ακόμη πιο τολμηρές και extreme από πέρυσι, ενώ τα κορίτσια φέτος παρουσιάζονται πιο αποφασισμένα.

Η πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης ήταν beauty, δηλαδή πορτρέτο με έμφαση στο πρόσωπο και στο μακιγιάζ. Η μεγάλη δυσκολία ήταν ότι τα κορίτσια κλήθηκαν να ποζάρουν έχοντας φίδια τυλιγμένα πάνω τους, δίνοντας, παράλληλα, το κοινωνικό μήνυμα πως καλύτερα να έχουμε το ζώο πάνω μας ζωντανό, παρά να φοράμε το δέρμα του.

Κάποιες κοπέλες κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη διαδικασία χωρίς πολλά εμπόδια, άλλες κατέρρευσαν και μόνο στη θέα των φιδιών, ενώ κάποιες άλλες έζησαν αστείες στιγμές με τα ερπετά. Συγκεκριμένα, η Μαρτίνα είχε μια “επεισοδιακή συνάντηση” με το φίδι που της δόθηκε να φωτογραφηθεί.

Καθώς ήταν στο set και δοκίμαζε διάφορες πόζες και έχοντας χημεία με τα ζώα, το ένα από τα δύο φίδια που κρατούσε, τρύπωσε το πίσω μέρος του παντελονιού της και έφτασε μέχρι και το γόνατό της. Αμέσως η παίκτρια άρχισε να ουρλιάζει με παγωμένο βλέμμα και φώναξε τον εκπαιδευτή να έρθει να το βγάλει απ΄το παντελόνι της.

Η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ, ο φωτογράφος αλλά και όλα τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια, όπως και η ίδια. Οι χρήστες του twitter, πάντως, διασκέδασαν πολύ με το περιστατικό, λόγω των περίεργων εκφράσεων στο πρόσωπο της Μαρτίνας τη στιγμή εκείνη, αλλά και του ότι έγινε πολύ ξαφνικά το περιστατικό.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, είχαν έμπνευση:


 

 



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα