Greece’s Next Top Model: Κοσμοσυρροή στην Κρήτη, επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη

Greece’s Next Top Model: Κοσμοσυρροή στην Κρήτη, επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται οι auditions για το Greece's Next Top Model, με τη συμμετοχή σε εκείνες της Κρήτης να επιτρέπουν στο Star Channel να ελπίζει σε νέο τηλεοπτικό χιτ.

To Star Channel έχει προγραμματίσει να σας καλωσορίσει στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με πολλά νέα “προϊόντα”. Στις κορυφαίες θέσεις της λίστας με τις εκπομπές που έχουν ως στόχο να σας κλέψουν την προσοχή, είναι το Greece’s Next Top Model. Οι auditions έχουν αρχίσει και θα συνεχιστούν σε όλη την Ελλάδα έως ότου επιλεγούν τα 20 κορίτσια που θα εμφανιστούν στην τελική φάση της διαδικασίας.Εν συνεχεία, θα τα παρακολουθήσετε να υποβάλλονται σε όλες τις εμπειρίες που αφορούν τη ζωή ενός επιτυχημένου μοντέλου, έως ότου φτάσουμε στη μία που θα ξεχωρίσει. Αυτή θα λάβει τον τίτλο “Greece’s Next Top Model”, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και 50.000 ευρώ.

Η φύση του προγράμματος είναι τέτοια που ήταν ξεκάθαρο ότι ως κριτές θα επιλεγούν άνθρωποι, με τεράστια εμπειρία στο χώρο της μόδας. Αυτό το στοίχημα φαίνεται να το ‘χει κερδίσει ήδη το Star Channel, με τους τέσσερις ανθρώπους που επέλεξε. Η πρώτη audition έγινε στο Ηράκλειο της Κρήτης, στις 10 και στις 11 του μήνα, με τους υπεύθυνους της παραγωγής να δηλώνουν άκρως ενθουσιασμένη με την προσέλευση, αλλά και τον αριθμό των κοριτσιών που είχαν όλο το “πακέτο”. Οι επόμενες συναντήσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη και το “scouting” θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα. Οι κριτές πέρασαν από… κόσκινο τις ενδιαφερόμενες να στεφθούν ως η “επόμενη βασίλισσα της μόδας” και ήταν αρκετές εκείνες που ανταποκρίθηκαν στις πρώτες προκλήσεις.

Ας θυμηθούμε τους κριτές -και κάποια από όσα έχουν κάνει στην τεράστια καριέρα τους.

Βίκυ Καγιά

H “μητέρα 2 παιδιών, μοντέλο, τηλεοπτική προσωπικότητα, ιδρύτρια/διευθύντρια του Fashion Workshop, παρουσιάστρια της εκπομπής Shopping Star”, όπως συστήνεται στο λογαριασμό της στο Instagram -την ακολουθούν 231.000 άνθρωποι- ήταν η λογική επιλογή για το GNTM. Ως έφηβη άρχισε να εργάζεται για κάποια από τα μεγαλύτερα διεθνή brands και έχει φορέσει -σε πασαρέλες- ρούχα των διασημότερων σχεδιαστών μόδας του πλανήτη. Εδώ και επτά χρόνια λειτουργεί το Fashion Workshop by Vicky Kaya, τη μοναδική πλατφόρμα διεθνών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Φυσικά, την απολαμβάνετε και στο Shopping Star.

Άγγελος Μπράτης

O “dressmaker of light and lightness” Άγγελος Μπράτης, των 3.887 followers στο Instagram και της διεθνούς αναγνώρισης, θα είναι στην κριτική επιτροπή. Στα 23 είχε παρουσιάσει την πρώτη του συλλογή, στην εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι. Το 2011 κέρδισε το διαγωνισμό “Who’s Next” που διοργανώνει η Vogue Italia και έχει ως στόχο την ανακάλυψη του επόμενου επιτυχημένου σχεδιαστή. Δυο χρόνια μετά, το βρετανικό “Wallpaper” τον ενέταξε στους πολλά υποσχόμενους νέους σχεδιαστές του κόσμου. Το 2014 ο Giorgio Armani τον κάλεσε στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, όπου διατηρεί ατελιέ.

Δημήτρης Σκουλός

Ο φωτογράφος των 8.682 “ακολούθων” στο Instagram έχει “αιχμαλωτίσει” στο φακό του τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της ελληνικής και όχι μόνο, showbiz. Δουλειές του έχουν τυπωθεί στα μεγαλύτερα διεθνή περιοδικά μόδας και αν μη τι άλλο διαθέτει το “μάτι” που χρειάζεται το GNTM, για να εντοπίσει το επόμενο ξεχωριστό μοντέλο της χώρας μας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ανήκει στα μέλη του πρακτορείου New York Models. Στη σελίδα της στο Instagram έχει 22.800 followers. Η πτυχιούχος δημοσιογραφίας και διοίκησης επιχειρήσεων,είχε στεφθεί Star Ελλάς το 2011. Ακολούθησαν συνεργασίες με τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, φωτογράφους και στιλίστες και η εμφάνιση της στο διαγωνισμό Miss Universe της άνοιξε τις πόρτες στο εξωτερικό. Μεγάλα brands της έχουν εμπιστευτεί καμπάνιες τους, έχει περπατήσει στις πιο λαμπερές εβδομάδες μόδας και επιστρέφει στην Ελλάδα, για να γίνει η τέταρτη κριτής του GNTM.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα