Γρηγόρης Μπάκας: “Ένιωσα άσχημα στο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Ήταν εκεί το παιδί μου”

Γρηγόρης Μπάκας: “Ένιωσα άσχημα στο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη – Ήταν εκεί το παιδί μου”
Γρηγόρης Μπάκας Glomex

Ο γνωστός ρεπόρτερ αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο, όταν του είπε "Να εξαφανιστείτε! Δεν μπορείτε;" επειδή ήθελε δηλώσεις. Γιατί παραιτήθηκε από το Star μετά από 20 χρόνια.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (07/02) ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας.

Ο “δαιμόνιος” ρεπόρτερ της showbiz μοιράστηκε αστείες, δύσκολες και επιτυχημένες στιγμές που έζησε στο “κυνήγι” της τηλεοπτικής αποκλειστικότητας, μίλησε για την παραίτησή από το Star μετά από 20 χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο πριν από μερικούς μήνες.

Υπενθυμίζεται πως τότε, ο Γρηγόρης Μπάκας είχε βρεθεί στο αεροδρόμιο για να πετύχει την Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη κατά την επιστροφή τους από μια ρομαντική απόδραση που είχαν. Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να αποσπάσει δηλώσεις, με τον ηθοποιό να μη μιλάει και την τραγουδίστρια να του λέει “Βρε Γρηγόρη, βρε Γρηγόρη…”. “Τι να κάνω; Πες” της απάντησε ο ρεπόρτερ και τότε ο Μπισμπίκης του είπε: Να εξαφανιστείτε! Δεν μπορείτε;”.

Έτσι, σε ερώτηση για την χειρότερη στιγμή στην καριέρα του, ο ρεπόρτερ είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:Ένιωσα πολύ άσχημα με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Δεν ένιωσα άσχημα απέναντι σε εμένα, γιατί από την στιγμή που πας σε κάποιον χωρίς να τον έχεις ενημερώσει, να του πεις ότι σε καταγράφω κι ότι ξέρεις πως θα είμαι εκεί, όλα παίζουν. Ένιωσα άσχημα και δεν πρόκειται να το ξανακάνω, γιατί είχα το παιδί μου εκεί και δεν ήθελα να δει αυτήν την συμπεριφορά“.

“Τον ξαναπέτυχα. Δεν σήκωσα κάμερα. Ανέβηκα πάνω στο πάρκινγκ για να του δείξω και να του πω ότι αν θέλω, θα τον κάνω, αλλά όπως σε σέβομαι, θέλω να με σέβεται. Το λήξαμε εκεί και έχουμε μια πολύ τίμια τηλεοπτική σχέση, δήλωσε.

Δείτε το περιστατικό

Η παραίτηση από το Star

Ο Γρηγόρης Μπάκας μίλησε και στην αποχώρησή του από το Star έπειτα από 20 χρόνια, αποκαλύπτοντας τον λόγο. Όπως είπε:

“Έφυγα ένα πρωί από το Star στην Φωλιά των Κου Κου, αλλά θέλω να αποτύχω επιχειρώντας. Κάνω διαφορετικά πράγματα. Μου έδωσε την ευκαιρία ο Αντρέας Γεωργίου να πάω στην Κύπρο ως project manager σε ένα κανάλι που θα γινόταν στο You Tube με πέντε διαφορετικές εκπομπές που θα είχα αναλάβει εγώ. Μεγάλη ευκαιρία και πολύ καλά τα χρήματα. Στις 12 τελείωσε η εκπομπή, στις 11.59 τους είπα φεύγω. Δήλωσα παραίτηση. Δεν το ήθελαν, αλλά δεν προσπάθησα να ακούσω τι θα πούνε γιατί ίσως να άλλαζα γνώμη”.

Έμεινα 3 μήνες στην Κύπρο και δεν πέτυχε. Είχα μεγάλο θέμα με την κόρη μου, την Εμμανουέλα. Ήταν στο peak του covid, που δεν μπορούσα να πάω να την δω, ούτε εκείνη να έρθει με την Κάτια γιατί με την Κάτια είμαστε χωρισμένοι, αλλά έχουμε από τις καλύτερες σχέσεις. Ένιωσα να είμαι εγκλωβισμένος μακριά από το παιδί μου. Τα είπαμε με τον Αντρέα και τον Κούλη κι έφυγα”, είπε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα