Η Δανάη Παππά δεν θα χτυπούσε ποτέ τατουάζ με το όνομα του φίλου της. Εσύ;

Η Δανάη Παππά δεν θα χτυπούσε ποτέ τατουάζ με το όνομα του φίλου της. Εσύ;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Τατουάζ" μιλά στο News24/7 για το instagram που αποτέλεσε εισιτήριο για το ρόλο, το άγχος της παρθενικής της εμφάνισης στην τηλεόραση, την αγάπη της για τον χορό και το τηλεοπτικό “μπαμπά” Απόστολο Γκλέτσο

Πρωταγωνιστεί σε μια σειρά που συζητήθηκε όσο καμιά άλλη τη φετινή σεζόν στην ελληνική τηλεόραση. Είναι το κορίτσι μιας ιστορίας αγάπης που βλέπουμε μόνο στη μεγάλη – και εν προκειμένω στη μικρή – οθόνη. Η Δανάη Παππά είναι η ηρωίδα στη σειρά “Τατουάζ” και παρά το γεγονός πως αποτελεί μέρος της ρομαντικής, όσο και μυστηριώδους αυτής ιστορίας, δεν ονειροβατεί. Για εκείνη, η συνάντηση με έναν άνθρωπο μέσω διαδικτύου, μέσω facebook, δεν αποτελεί μια ρομαντική επιλογή. Ούτε βέβαια πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά, καθώς δεν συνηθίζει να ερωτεύεται πριν γνωρίσει τον άλλο καλά.

Το instagram που αποτέλεσε εισιτήριο για το ρόλο στο Τατουάζ, το άγχος της παρθενικής της εμφάνισης στην τηλεόραση, η αγάπη της για τον χορό και ο τηλεοπτικός “μπαμπάς” Απόστολος Γκλέτσος.

 

Η Δανάη Παππά συστήνεται στους αναγνώστες του News 24/7 και μας αποκαλύπτει την εικόνα μιας ρεαλιστικής γυναίκας που λίγα κοινά φαίνεται να έχει με την Άννα που ερωτεύτηκε παράφορα έναν άγνωστο στην μαγευτική Αίγινα.

Ο Έρωτας στα χρόνια των social media

“Δεν έχω ερωτευτεί με την πρώτη ματιά” μας εξηγεί η Δανάη και προσθέτει: “Θέλω πρώτα να γνωρίσω τον άλλο, να συζητήσω μαζί του, να τον «γνωρίσω» απ’ τον τρόπο που μιλάει και σκέφτεται. Δεν ερωτεύομαι εξωτερικά χαρακτηριστικά”.

Δεν ερωτεύομαι εξωτερικά χαρακτηριστικά

Άλλωστε, για εκείνη μια γνωριμία μέσω διαδικτύου δεν είναι καθόλου ρομαντική. “Κατά την άποψή μου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορείς να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από ένα μήνυμα ή μια φωτογραφία”. Και μπορεί για την Άννα της σειράς πίσω από το facebook να κρυβόταν ο Αλέξανδρος – κατά κόσμον Στέφανος Μιχαήλ – αλλά στην αληθινή ζωή εκεί έξω, τέτοιου είδους γνωριμίες ενδέχεται να κρύβουν και κινδύνους.

 

 “Ο Άλεξ και η Άννα είναι πρόσωπα μυθοπλασίας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ν’ αντιμετωπιστούν οι πράξεις τους ως πραγματικές” σημειώνει με νόημα η πρωταγωνίστρια της σειράς και τονίζει πως “αν αποφασίσεις να συναντηθείς με κάποιον ρισκάρεις ακόμα και την σωματική σου ακεραιότητα. Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να αναπτύξω μια τέτοια σχέση μέσω κοινωνικών δικτύων”.

Ποτέ δεν ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από ένα μήνυμα ή μια φωτογραφία

Οι χαρακτήρες της σειράς που έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές μεγάλης μερίδας των τηλεθεατών ερωτεύονται παράφορα και αποφασίζουν να σφραγίσουν τον έρωτά τους με ένα τατουάζ. Άλεξ και Άννα θα έχουν ο καθένας το όνομα του άλλου γραμμένο ανεξίτηλα στο χέρι τους. Θα το έκανε ποτέ η Δανάη για τον αγαπημένο της. “Δεν θα έπαιρνα ποτέ μια τόσο σοβαρή απόφαση. Κι αν χώριζα;”.

Το instragram ευκαιρία καριέρας

Από το καλοκαίρι που ανακοινώθηκαν οι συντελεστές της σειράς, ο τρόπος επιλογής της ηθοποιού για το ρόλο της Άννας προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση. Ο Ανδρέας Γεωργίου είχε αποκαλύψει πως δυσκολεύτηκε να εντοπίσει το πρόσωπο που του έκανε το “κλικ” και κατέληξε στη Δανάη Παππά βλέποντας φωτογραφίες της στο instagram.

Ανέκαθεν το προφίλ μου στο instagram λειτουργούσε σαν επαγγελματικό

“Ανέκαθεν το προφίλ μου στο instagram λειτουργούσε σαν επαγγελματικό, με φωτογραφίες από τις δουλειές μου, πορτρέτα κλπ., οπότε χαίρομαι που βρήκα δουλειά μέσω αυτού” μας εξηγεί η ίδια που ωστόσο ξεκαθαρίζει. “Μετά από την συνομιλία μας στο instagram συναντηθήκαμε και πέρασα από οντισιόν. Αν δεν του άρεσα στο δοκιμαστικό, δεν θα έκλεινα την δουλειά”.

Τα πρώτα βήματα στην υποκριτική

Η Δανάη έχει ασχολείται χρόνια με το χορό, που είναι όπως μας λέει και η βασική της σπουδή. Ωστόσο, στο χώρο της υποκριτικής μπαίνει για πρώτη φορά και καλείται να… κολυμπήσει από την αρχή σε βαθιά νερά. “Στην αρχή είχα πολύ άγχος με όλες τις σκηνές γενικά, όχι μόνο τις ερωτικές” μας απαντά, όταν αναρωτιόμαστε πόσο εύκολα ανταποκρίθηκε στις ερωτικές σκηνές της σειράς και συνεχίζει “Με συζήτηση, όμως, με τον σκηνοθέτη βρέθηκε ο τρόπος να νιώθω άνετα και να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Στην αρχή είχα πολύ άγχος με όλες τις σκηνές γενικά, όχι μόνο τις ερωτικές

Αν και οι απαιτήσεις του καθημερινού (το Τατουάζ μπορεί να προβάλλεται Δευτέρα με Τετάρτη, όμως ο Alpha έχει επιλέξει να προσφέρει διπλό επεισόδιο κάθε βράδυ, οπότε μιλάμε για “παραγωγή” επεισοδίων στη λογική του καθημερινού) δεν της επιτρέπουν να βρίσκεται μπροστά στην τηλεόραση τις μέρες προβολής της σειράς, η Δανάη φροντίζει να την παρακολουθεί.

 

“Εννοείται πως προσπαθώ να παρακολουθώ όλα τα επεισόδια στην τηλεόραση, αλλά συνήθως τα χάνω λόγω γυρισμάτων οπότε τα βλέπω αργότερα στο web tv. Δεν χάνω επεισόδιο!” μας εξηγεί, προσθέτοντας πως είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της. Άλλωστε, όπως αναφέρει “η εμπειρία είναι πολύ σημαντικός παράγοντας σ’ αυτήν την δουλειά και εγώ τώρα ξεκινώ”.

Ο τηλεοπτικός μπαμπάς – Απόστολος Γκλέτσος

Ανάμεσα στο πλούσιο cast της σειράς ξεχωρίζει φυσικά και το όνομα του Δημάρχου Στυλίδας, ο οποίος και υποδύεται τον πατέρα της Άννας. Πώς μπορεί να είναι μια τέτοια τηλεοπτική σχέση “πατέρα και κόρης” για την Δανάη; “Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με τον Απόστολο Γκλέτσο. Σαν συνεργάτης είναι πολύ βοηθητικός και συζητήσιμος για ότι αφορά στον ρόλο, αλλά και για πράγματα εκτός γυρίσματος” σημειώνει.

 

Χορός ή υποκριτική;

Και αν έπρεπε να διαλέξει ανάμεσα στις δύο αγάπες της ζωής της, τι θα επέλεγε; Το χορό με τον οποίο ασχολείται για χρόνια ή τη νέα της ανακάλυψη, την ηθοποιία; “Είναι δύσκολη αυτή η απόφαση. Αγαπώ τον χορό, ασχολούμαι πολλά χρόνια και είναι η βασική μου σπουδή” μας αποκαλύπτει και συμπληρώνει: “Από την άλλη η υποκριτική είναι κάτι νέο για μένα, οπότε έχω τον ενθουσιασμό της αρχής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα