Η συγκινητική εξομολόγηση της Ανδρίτσου στον Μουτσινά

Η συγκινητική εξομολόγηση της Ανδρίτσου στον Μουτσινά
Νίκος Μουτσινάς

Στο πλατό της εκπομπής "Καλό μεσημεράκι" βρέθηκε η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία διηγήθηκε ένα περιστατικό που έφερε δάκρυα στην ίδια αλλά και στον Νίκο Μουτσινά.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό μεσημεράκι” ήταν η Βασιλική Ανδρίτσου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της και συγκινημένη αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

“Μεγάλη συγκίνηση! Ακόμα δεν είναι σε ηλικία να καταλαβαίνει τον Άγιο Βασίλη. Εμείς πιο πολύ το ζούσαμε, ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση”, ανέφερε η ηθοποιός.

“Πριν μείνω έγκυος, κρατούσα τον ανιψιό μου αγκαλιά και είχαμε βγάλει φωτογραφία μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και φέτος πήγαμε…”, είπε η ηθοποιός και έκανε παύση από τη συγκίνηση.

“Ότι θα συγκινηθώ στη δική σου εκπομπή… Πήγαμε τυχαία, κάτσαμε μπροστά από το δέντρο, πήρα το μωρό αγκαλιά, τραβάμε τη φωτογραφία κι εκείνη την ώρα μου ήρθε φλασιά και λέω κοίτα να δεις, πριν κάποια χρόνια κρατούσα τον ανιψιό μου και τώρα κρατάω την κόρη μου”, είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα