Η Βανδή συζητά για X-Factor και ταξιδιωτική εκπομπή με το Epsilon

Η Βανδή συζητά για X-Factor και ταξιδιωτική εκπομπή με το Epsilon
Η Δέσποινα Βανδή συζητά για τα τηλεοπτικά της σχέδια Instagram

Κοντά σε συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon βρίσκεται η τραγουδίστρια.

Την επιστροφή της στην τηλεόραση συζητά αυτό τον καιρό η Δέσποινα Βανδή, που όπως αποκάλυψε στο περιοδικό DownTown, θα έβλεπε τον εαυτό της στο τιμόνι ενός ταξιδιωτικού τηλεοπτικού προγράμματος. Παράλληλα, η τραγουδίστρια που μετρά πια κάποιες ώρες τηλεοπτικού χρόνου, τόσο στο Rising Star και το The Voice, όσο παλιότερα και στην παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision, αποκάλυψε πως συζητά με το Epsilon για την παρουσίαση του X-Factor.

Το ταξίδι είναι η αφορμή για να γνωρίσουμε πράγματα. Τόσα χρόνια στις διακοπές μου άρεσε να ανακαλύπτω τόπους. Θυμάμαι παλιά στη Μήλο, όταν έκανα το video clip, όλοι με ρωτούσαν ποιο είναι αυτό το μέρος. Δεν ήξεραν τη Μήλο. Μέσα από τις εικόνες που δείξαμε με τον Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να μιλούν γι’ αυτή.

Κάπως έτσι θα είναι η εκπομπή. Και θέλω την επαφή με τους ανθρώπους του κάθε τόπου, δηλαδή οι πρωταγωνιστές θα είναι ο τόπος και οι άνθρωποι. Εγώ απλώς θα είμαι εκεί και θα συμμετέχω στην ιστορία τους. Θες να το πεις απλοϊκά ταξιδιωτική; Δεν είναι ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Είναι η Ελλάδα μέσα από τα δικά μου μάτια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα