Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε την πρώτη πασαρέλα στο “Shopping Star” και άρχισαν οι συγκρίσεις με την Καγιά

Διαβάζεται σε 1'
ilianapapageorgiou
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το “Shopping Star” επέστρεψε ανανεωμένο για 8η σεζόν με την Ηλιάνα Παπαγωργίου να αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης. Η πρώτη εμφάνιση του μοντέλου και οι αντιδράσεις στο Twitter.

Νέα εποχή για το “Shopping Star“, το οποίο επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Star για 8η σεζόν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9) με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε ρόλο οικοδέσποινας.

Το διάσημο μοντέλο υποδέχθηκε τις πρώτες πέντε παίκτριες για αυτή την εβδομάδα και έκανε την πρώτη της πασαρέλα στο παιχνίδι μόδας, φέρνοντας αέρα αλλαγής και ανανέωσης.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στην εκπομπή “Breakfast@Star” και μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν την αγχώνει η σύγκριση με τη Βίκυ Καγιά, η οποία έχει ταυτιστεί με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ, ωστόσο η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη.

Shopping Star: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Οι τηλεθεατές του “Shopping Star” επιφύλασααν θερμή υποδοχή στην Ηλιάνα Παπαεωργίου, ωστόσο δεν έλειψαν οι αναφορές και στην προκάτοχό της Βίκυ Καγιά, με πολλούς να την αναζητούν και να εκφράζουν πόσο τους λείπει από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα