J2US: Η ερώτηση του Ψινάκη στη Βανδή που προκάλεσε αμηχανία

J2US: Η ερώτηση του Ψινάκη στη Βανδή που προκάλεσε αμηχανία
J2US glomex - alpha tv

Άνω-κάτω έκανε το πλατό του J2US ο Ηλίας Ψινάκης. Η αναφορά στον Ντέμη Νικολαΐδη και το παρασκήνιο της Eurovision 2004.

Guest κριτής στο «Just the 2 of Us» της Παρασκευής (12/5) ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, με αφορμή το special γιουροβιζιονικό επεισόδιο.

Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, προκάλεσε μια στιγμή αμηχανίας στη Δέσποινα Βανδή, όταν τη ρώτησε κάτι σχετικά τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η κριτική επιτροπή σχολίαζε την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη που τραγούδησαν το «Shake It» του Σάκη Ρουβά, ο Ηλίας Ψινάκης έκανε αναφορά στην κατάκτηση του EURO 2004 από την εθνική Ελλάδος στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

«Τότε ήταν πολύ σημαντική περίοδος. Ήταν το 2004, είχαμε τους Ολυμπιακούς. Με τη Eurovision ξεκίνησε η ιστορία, μετά πήραμε το… αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου με την ομάδα… με τη μπάλα», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, με τη Δέσποινα Βανδή να απαντά: «Η εθνική, παιδί μου».

«Η εθνική με το EURO. Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά. Επίσης, τότε το 2004 ήταν Ελλάδα-Τουρκία, γιατί ήταν και στην έδρα τους. Δεν στεναχωρηθήκαμε για την 3η θέση, γιατί ήταν σαν πρώτη. Μετά την επόμενη χρονιά πήγε η Έλενα με την ίδια ομάδα και βγήκαν πρώτοι και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους», συμπλήρωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Τζώνη Καλημέρης: «Έχω δει τον Ηλία Ψινάκη να τραβάει άνθρωπο από τα μαλλιά»

Ο Τζώνη Καλημέρης, που επίσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, έκανε αποκαλύψεις για τα όσα βίωσε στο πλευρό του Ψινάκη στη Eurovision της Κωνσταντινούπολης, το 2004.

«To 2004 έσωσα πολύ κόσμο από τα χέρια του. Ο Ηλίας Ψινάκης έδερνε γιατί ήθελε να προστατέψει την παραγωγή, την ελληνική αποστολή και τον Σάκη. Εκείνη την εποχή η τηλεόραση ασχολούνταν με αυτά τα θέματα… Υπήρξαν και πολλοί γύρω από τους σταθμούς που γινόντουσαν επιθετικοί και απωθητικοί. Ο Σάκης ήταν ο Σάκης, όπως είναι πάντα. Αλλά έχω δει τον Ηλία Ψινάκη με τα μάτια μου, να πιάνει άνθρωπο απ’ τα μαλλιά», τόνισε.

«Ήταν πατριωτικό. Έβγαιναν και μιλούσαν στις μεσημεριανές εκπομπές, ενώ ήταν απαγορευτικό», απάντησε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα