J2US: Ανατροπή άνευ προηγουμένου στην αποχώρηση – “Δεν το πιστεύω” φώναζε ο Κοκλώνης

J2US: Ανατροπή άνευ προηγουμένου στην αποχώρηση – “Δεν το πιστεύω” φώναζε ο Κοκλώνης

Απίστευτη εξέλιξη κατά την ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη για το ζευγάρι που έπρεπε να αποχωρήσει. Έμεναν άφωνοι κριτές και διαγωνιζόμενοι.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το J2US, το οποίο χάρισε για ακόμα μία φορά το βράδυ του Σαββάτου ένα φαντασμαγορικό show με πολύ ωραίες ερμηνείες και εντυπωσιακές σκηνικές παρουσίες.

Τα ζευγάρια που ανέβηκαν στη σκηνή είχαν εξαιρετική παρουσία, ωστόσο, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα και ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα. Από την άλλη, στην τελευταία θέση ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη.

Ως γνωστόν, τον τελικό λόγο για την αποχώρηση τον έχει το τηλεοπτικό κοινό που ψηφίζει. Έτσι, ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε στη σκηνή για να ανακοινώσει τα αποτελέσματα αυτής της εβδομάδας.

Ο φάκελος, όμως, με τα ονόματα των διαγωνιζόμενων που έπρεπε να αποχωρήσουν επεφύλασσε μία έκπληξη:

Δεν το πιστεύω”, αναφώνησε ο παρουσιαστής για να ανακοινώσει: “Υπάρχει μια μεγάλη ανατροπή! Αγαπημένα μου ζευγάρια, σήμερα δεν θα φύγει κανένα ζευγάρι. Οι βαθμοί σας θα υπολογιστούν μαζί με την απόδοση σας για το επόμενο Σάββατο και οι ψήφοι του κοινού. Άρα την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διπλή αποχώρηση”, σημείωσε.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα