J2US: Ανατροπή στις “καθυστερήσεις” – Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε, αντέδρασαν οι κριτές

J2US: Ανατροπή στις “καθυστερήσεις” – Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχώρησε, αντέδρασαν οι κριτές
J2US / Instagram

Η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού ήταν και πάλι ο τελικός κριτής για την αποχώρηση του Σαββάτου. Δεν άρεσε στους περισσότερους κριτές το αποτέλεσμα.

Άλλη μία φαντασμαγορική βραδιά επεφύλασσε το J2US του Σαββάτου, με ένα λαμπερό μουσικό show, ωραίες ερμηνείες και εντυπωσιακές performances.

Στη σκηνή του J2US ανέβηκαν 14 διαγωνιζόμενα ζευγάρια με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού, μέσα από δικές τους μουσικές επιλογές και όμορφες σκηνικές παρουσίες.

Μετά το τέλος της εμφάνισης των ζευγαριών, η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου ανακοίνωσαν τις βαθμολογίες τους, φέρνοντας στην πρώτη θέση (με ισοψηφία) τους Λευτέρη Μητσόπουλος με την Λόλα, την Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, τον Πάνο Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και τον Ιωάννη Μελισσανίδης με την Μελίνα Μακρή με 40 βαθμούς.

Στην τελευταία βρέθηκε η Νάνσυ Παραδεισανού με τον Σώτη Βολάνη έχοντας συγκεντρώσει μόλις 24 βαθμούς.

Για ακόμα μία φορά, όμως, τελικός “κριτής” για την αποχώρηση ήταν η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Έτσι, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να φωνάξει το ζευγάρι που ήταν τελευταίο μαζί με το αμέσως επόμενο που ήταν ο Βαλεντίνο και η Τζένη Κατσίγιαννη. Το τελευταίο ζευγάρι, λοιπόν, ήταν και αυτό που αποχώρησε, με τις ψήφους των τηλεθεατών να φέρνουν ανατροπή και να κρατά στο show τους Παραδεισανού και Βολάνη.

” frameborder=”0″ allowfullscreen scrolling=”NO” >

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, αλλά εμμέσως και η Δέσποινα Βανδή δεν έκρυψαν την αντίθεσή τους με το αποτέλεσμα τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει το συγκεκριμένο ζευγάρι, εξέλιξη που προέκυψε από την τηλεοπτική ψηφοφορία και όχι από τους ίδιους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα