J2US: Χαμός στο Twitter με τον Σαρμπέλ – Ο σέξι χορός, το playback και το “Είσαι το ταίρι μου”

J2US: Χαμός στο Twitter με τον Σαρμπέλ – Ο σέξι χορός, το playback και το “Είσαι το ταίρι μου”
Σαρμπέλ στο J2US Glomex

Η ερμηνεία του Σαρμπέλ και της Σοφίας Βογιατζάκη στο J2US θύμισε στους τηλεθεατές το "Είσαι το ταίρι μου". Ξεσήκωσε κριτική επιτροπή και κοινό με τις επιτυχίες του ο τραγουδιστής. Αντιδράσεις για το playback.

Με το δεύτερο live του επέστρεψε το J2US το βράδυ του Σαββάτου (25/02) στον Alpha, σε ένα επεισόδιο γεμάτι κέφι, χαρά, μουσική και αποκριάτικους ρυθμούς.

Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Τζούλια Νόβα και η Ρία Ελληνίδου, ωστόσο, κάποιοι άλλοι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Ένα από αυτά ήταν ο Σαρμπέλ και η Σοφία Βογιατζάκη, οι οποίοι ερμήνευσαν με μπρίο το “Τη βραδιά μου απόψε”, ένα τραγούδι που θύμισε σε πολλούς την Στέλλα (Βίκυ Σταυροπούλου) από την αγαπημένη κωμική σειρά “Είσαι το ταίρι μου”, καθώς το είχε αφιερώσει στον Σωτήρη (Αλέξη Γεωργούλλη).

Μάλιστα, η Σοφία Βογιατζάκη το αφιέρωσε στη φίλη και συνάδελφό της, η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή.

J2US: Πανικός στο Twitter για τον Σαρμπέλ

Εκείνος που έκλεψε τις εντυπώσεις, όμως, ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Σαρμπέλ, ο οποίος μετά από το ντουέτο τους, ξεσήκωσε το κοινό και την επιτροπή με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Μεταξύ άλλων, ο Σαρμπέλ χόρεψε σε ανατολίτικους ρυθμούς, προκαλώντας παράκρουση στους χρήστες του Twitter που τον αποθέωσαν για τις ικανότητές του. Άλλωστε, ο χορός αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά του αγαπημένου τραγουδιστή.

Αρκετοί τουιτεράδες θυμήθηκαν την εμφάνισή του στη Eurovision και ζήτησαν να ξαναπάει, ενώ κάποιοι αναπόλησαν τα νιάτα τους ακούγοντας τα τραγούδια του.

Παρόλα αυτά, υπήρξαν και κάποια αρνητικά σχόλια που αφορούσαν το γεγονός ότι ο Σαρμπέλ τραγούδησε playback στη σκηνή του J2US.

J2US: Δείτε τα σχόλια για τον Σαρμπέλ

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα