J2US: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε – Το “καυτό” τσιφτετέλι

J2US: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε – Το “καυτό” τσιφτετέλι
J2US Glomex

Στο δεύτερο live του J2US είχαμε την πρώτη αποχώρηση ζευγαριού. Ποια τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι διαγωνιζόμενοι την επόμενη εβδομάδα.

Με το δεύτερο live του επέστρεψε το J2US το βράδυ του Σαββάτου (25/02) στον Alpha, με την έναρξη να είναι φαντασμαγορική, ενώ όλο το επεισόδιο κινήθηκε σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες αναφορικά με τις οικονομικές δραστηριότητές του. Τα περισσότερα, σχεδόν όλα, είναι ψέματα”, δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος που αφορά στον Νίκο Κοκλώνη, αναφέρει ότι ο ίδιος φέρεται να χρωστά στο Δημόσιο, από φόρους και άλλες εισφορές συνολικό ποσό 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι τέσσερις κριτές Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή πραγματοποίησαν εντυπωσιακές μεταμφιέσεις, ενώ το χιούμορ τους δεν έλειψε από τη βραδιά.

Εκτός από τα 18 λαμπερά ζευγάρια, που ερμήνευσαν τα απροσδόκητα ντουέτα τους, στο χθεσινό βραδινό σόου το κοινό διασκέδασαν με τον μοναδικό τους τρόπο ο Τόνι Σφήνος, αλλά και ο νικητής του προηγούμενου J2US Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας).

J2US: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε

Στο δεύτερο live είχαμε και την πρώτη αποχώρηση, όπου η Τζούλια Νόβα και η Ρία Ελληνίδου αποχαιρέτησαν το J2US.

J2US: Η ερμηνεία του ζευγαριού

Οι διαγωνιζόμενες άναψαν τα αίματα με τη σκηνική τους παρουσία, ωστόσο, δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με την ερμηνεία τους.

Μάλιστα, χόρεψαν και ένα ακόμα “καυτό” τσιφτετέλι.

J2US: Τα ντουέτα του επόμενου live

Στο τέλος της βραδιάς, παρουσιάστηκαν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα