J2US: “Φωτιά” στον τελικό με Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή – Αποθέωση στο Twitter

J2US: “Φωτιά” στον τελικό με Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή – Αποθέωση στο Twitter
Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή στο J2US Glomex

Η Δέσποινα Βανδή και η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκαν τη σκηνή του J2US, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες τους και ανταλλάζοντας τραγούδια. Ο αστείος διάλογός τους και τα σχόλια στο Twitter.

Φαντασμαγορικός ήταν ο τελικός του J2US, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (08/07) και στον οποίον αναδείχτηκαν μεγάλοι νικητές ο Ιάσονας και η Ηρώ.

Το τελευταίο επεισόδιο για φέτος, έκρυβε και μια μεγάλη έκπληξη για το κοινό του μουσικοχορευτικού show του Alpha, που δεν ήταν άλλη από την κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και της Καίτης Γαρμπή, οι οποίες μοιράστηκαν τη σκηνή και αποθεώθηκαν.

Οι δύο αγαπημένες τραγουδίστριες ερμήνευσαν πολλές από τις “χρυσές” επιτυχίες τους, ενώ αντάλλαξαν αρκετά τραγούδια τους, όπως τα: “Χαμένα”, “Στα ‘δωσα όλα”, “Ιεροσυλία” , “Ανεμοδαρμένα ύψη”, “Καλύτερα οι δυο μας”, “Να τη χαίρεσαι”.

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε, επίσης, το “Στην αυλή του παραδείσου”, το οποίο αφιέρωσε τόσο στην συνάδελφό της όσο και στον σύζυγο της Γαρμπή, Διονύση Σχοινά.

Στη συνέχεια, Καίτη άφησε την Δέσποινα να τραγουδήσει το νέο τραγούδι της “Ασφαλώς και μπορώ”, αλλά όχι και να το οικειοποιηθεί!

“Θα σας πω ένα καινούργιο μου τραγούδι”, είπε η Βανδή, με την Γαρμπή να της απαντά: “Δικό σου δεν είναι. Στο δανείζω για 4 δευτερόλεπτα”. “Αυτό το τραγούδι, πολύ θα ήθελε να το έχει πει η Δέσποινα, αλλά είναι δικό μου”, πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή στο τέλος της ερμηνείας τους.

Στο τέλος της κοινής τους εμφάνισης, ο παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης, ευχαρίστησε τις δύο τραγουδίστριες και δήλωσε πως όλη η Ελλάδα είναι περήφανη που έχει εσάς τις δύο φωνές”.

Οι χρήστες του Twitter, φυσικά, αποθέωσαν τις δύο αγαπημένες και δημοφιλείς τραγουδίστριες.

J2US: Τα σχόλια στο Twitter για Βανδή – Γαρμπή

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα