Καλλιστεία 2018: Η Ιωάννα Μπέλλα έφαγε πόρτα από το Next Top Model, αλλά πάει για Σταρ Ελλάς

Καλλιστεία 2018: Η Ιωάννα Μπέλλα έφαγε πόρτα από το Next Top Model, αλλά πάει για Σταρ Ελλάς
Η Ιωάννα Μπέλλα συμμετέχει στα Καλλιστεία 2018 για τον τίτλο της Σταρ Ελλάς

Μπορεί να την «πέταξαν» κακείν κακώς από το Next Top Model, αλλά εκείνη διεκδικεί το στέμμα της Star Hellas στα Καλλιστεία που παρουσιάζει το βράδυ της Κυριακής το Makedonia TV.

Από το Star στον Μακεδονία TV και από το Next Top Model στα Καλλιστεία 2018.

Η εμφάνισή της στο reality του Star, GNTM (Next Top Model) έγινε viral και τίναξε τα μηχανάκια της τηλεθέασης για το reality μοντέλων. Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα που δέχτηκε σκληρή κριτική για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει σε στήθος και πρόσωπο και η οποία έφυγε κλαίγοντας, μετά τα πικρόχολα σχόλια των Καγιά και Σκουλού.

Η Ιωάννα Μπέλλα ξεσπά σε κλάματα μετά την κριτική στο GNTM και το επεισόδιο της πρεμιέρας Youtube

Ωστόσο, το 22χρονο μοντέλο από τη Βέροια όμως δεν το έβαλε κάτω και το βράδυ της Κυριακής την είδαμε να περπατά με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα του Makedonia TV, που καλύπτει φέτος τη διοργάνωση των Καλλιστείων 2018, Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Miss Young.

Η Ιωάννα Μπέλλα με μαγιό σε μια από τις φωτογραφίες τις συμμετοχής της στα Καλλιστεία

Δείτε τι έλεγε η Ιωάννα Μπέλλα στο εισαγωγικό βίντεο της πριν την μεγάλη βραδιά. Φαίνεται μάλιστα πως θα έχει και το κοινό λόγο στην ανάδειξη της νικήτριας, αφού στο βίντεο δίνονται και τηλεφωνικοί αριθμοί τηλεψηφοφορίας. Το κορίτσι με το νούμερο 14.

Οι εξηγήσεις των κριτών του GNTM

Ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός και το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χαμό που προκλήθηκε στα social media, βρέθηκαν στο πρωινό του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο ασκούν κριτική στις διαγωνιζόμενες. «Είναι ένα casting, είναι κάτι που κάνω στη ζωή μου πάρα πολλά χρόνια. Εγώ δεν είμαι τηλεοπτικός, αν δεν κάνεις θα σου το πω και θα σου εξηγήσω το γιατί» σημειώνει και ο κ. Σκουλός και προσθέτει: «Το πρόβλημα υπάρχει όταν κάποιοι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν. Δεν κάνουμε όλοι για φωτογράφοι, για παρουσιαστές, για πολλά πράγματα».

Είναι ένα casting, είναι κάτι που κάνω στη ζωή μου πάρα πολλά χρόνια. Εγώ δεν είμαι τηλεοπτικός, αν δεν κάνεις θα σου το πω και θα σου εξηγήσω το γιατί

Εκείνο που σημειώνουν και οι δύο κριτές του GNTM είναι πως ο ρόλος τους είναι να ασκήσουν κριτική, κάτι που πρέπει να γίνει κατανοητό από τις διαγωνιζόμενες και τους τηλεθεατές. «Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος απόρριψη. Τώρα ήρθαν σε ένα casting, αλλά έξω στην αγορά μπορεί να πάρουν μέρος σε δέκα casting και να απορριφθούν και στα δέκα» σχολιάζει ο φωτογράφος με το μοντέλο να συμπλήρώνει πως έχει δεχτεί την απόρριψη χιλιάδες φορές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα