Καλομοίρα για Eurovision: “Πρέπει να μου κάνουν επίσημη πρόταση, δεν μπορώ να παρακαλάω”

Καλομοίρα για Eurovision: “Πρέπει να μου κάνουν επίσημη πρόταση, δεν μπορώ να παρακαλάω”
Η Καλομοίρα Glomex

Η Καλομοίρα σε συνέντευξή της μίλησε για την Eurovision, την επιθυμία της να ξαναπάει, ενώ τόνισε πως θα ήθελε μια επίσημη πρόταση.

Στην πιθανότητα να ξαναβρεθεί στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision αναφέρθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Καλομοίρα σε συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision, αλλά και για την αγάπη που λαμβάνει από τους θαυμαστές της μετά την ερμηνεία της με το τραγούδι «Secret Combination».

“Ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου. Μου μιλάνε στο δρόμο με τόση αγάπη για το “Secret Combination” και το νιώθω ότι μου λένε αλήθεια. Όλα όσα κάνω είναι για τον κόσμο. Ο κόσμος με ψήφισε να εκπροσωπήσω τη χώρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ. Βγήκαμε τρίτοι, ήμασταν τόσο κοντά”, δήλωσε η ίδια.

Ακόμη, τόνισε πως θα ήθελε να ξαναβρεθεί στον μουσικό διαγωνισμό, ωστόσο αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

Πίστευα ότι θα πάω και δεύτερη φορά, γιατί είχε πάει και η Έλενα και ο Σάκης. Έχω κλείσει αυτή την πόρτα. Ήθελα να πάω. Πρέπει να μου κάνουν επίσημη πρόταση, δεν μπορώ να παρακαλάω κανέναν”, είπε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα