Κάνε ότι κοιμάσαι: Έκανε φινάλε και το Twitter “διαλύθηκε” – Οι αντιδράσεις για το τελευταίο επεισόδιο

Κάνε ότι κοιμάσαι: Έκανε φινάλε και το Twitter “διαλύθηκε” – Οι αντιδράσεις για το τελευταίο επεισόδιο
Κάνε ότι κοιμάσαι glomex

Με ένα συγκλονιστικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της καθηλωτικής σειράς της ΕΡΤ1 "Κάνε ότι κοιμάσαι" και οι χρήστες του Twitter υποκλίθηκαν και "πόνεσαν".

Με τον πιο καθηλωτικό τρόπο και με ένα διπλό επεισόδιο έπεσαν οι τίτλοι τέλους του πρώτου κύκλου της σειράς “Κάνε ότι κοιμάσαι”, η οποία καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό τη φετινή σεζόν το βράδυ της Δευτέρας (30/05).

Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο ολοκλήρωσε τον πρώτο της κύκλο και το φινάλε συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο όπως φάνηκε, συγκινήθηκε και “λύγισε” μπροστά στις εξελίξεις, φέρνοντας μάλιστα το hashtag #KaneOtiKoimasai στην πρώτη θέση των trends στο Twitter.

Το φινάλε του πρώτου κύκλου βρίσκει τους μαθητές του Νικόλα στη γενική πρόβα της παράστασής τους, όταν ο Μηνάς εφαρμόζει το παρανοϊκό σχέδιό του και εισβάλλει στο εγκαταλειμμένο κτίριο σκορπίζοντας τον θάνατο και σκοτώνοντας αρκετούς μαθητές.

Μία από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές ήταν όταν ο Μηνάς σκότωσε τον Στάθη και την Βικτώρια, πριν ο πρώτος πέσει νεκρός από το όπλο του Νικόλα, ενώ συγκίνηση προκάλεσε ο θάνατος της Στέλλας στην αγκαλιά του Μάκη.

Λίγοι όμως θα ξεχάσουν τη σκηνή που όταν ο Στάθης έχει πέσει πια νεκρός, ο πατέρας του, ο Βανδώρος εμφανίζεται ντυμένος στα λευκά, έχοντας έρθει για να τον πάρει μαζί του.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Οι αντιδράσεις για το φινάλε της σειράς

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα