Κατερίνα Καινούργιου: Απάντησε στον Hawk μιλώντας ανοιχτά για τις πλαστικές της

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου glomex

Οι δηλώσεις του τράπερ Hawk για τα πρότυπα στα social media και τις πλαστικές επεμβάσεις προκάλεσαν την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου.

Το κεφάλαιο πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις άνοιξε στην εκπομπή “Super Katerina” της Τρίτης (14/02) με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει θέση και να απαντάει στα σχόλια γνωστού τράπερ.

Αφορμή αποτέλεσε η εμφάνιση του τράπερ Hawk στη διαδικτυακή εκπομπή/podcast του Φίλιππου Ιωάννου, με θέμα “Γιατί οι γυναίκες κάνουν πλαστικές” και καλεσμένους μεταξύ άλλων την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την YouTuber Zoe Pre.

“Οι γυναίκες που έχουν φουσκωτά χείλη” ακολουθούν το “πρότυπο της β@@@@ς”, σύμφωνα με τον τράπερ, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως οι γυναίκες χειρίζονται τους άνδρες με τη σεξουαλικότητά τους, προκαλώντας τις αντιδράσεις των συνομιλητών του.

Ένα απόσπασμα από το συγκεκριμένο επεισόδιο προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA με την Κατερίνα Καινούργιου να παίρνει θέση, ως μία γυναίκα που έχει παραδεχθεί δημοσίως πως έχει κάνει αρκετές πλαστικές επεμβάσεις.

“Η τοποθέτησή του ήταν τεκμηριωμένη, μιλάνε για τη σύγχρονη κοινωνία, που έχουμε όλοι κάποια πρότυπα των social media κυρίως του εξωτερικού. Ήταν πολύ συγκεκριμένα αυτά που είπε, δεν έχει άδικο”, είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Σας μιλάει μια γυναίκα που έχει κάνει πλαστικές, όμως στα 17 μου όταν αποφάσισα να αλλάξω τη μύτη μου, πριν 22 χρόνια, δεν είχα κάποιο πρότυπο, ούτε υπήρχε Instagram, ούτε είδα μία και ήθελα να της μοιάσω. Δεν μου άρεσε η εικόνα μου, ένιωθα άσχημα με αυτή τη μύτη και ήταν και ανατομικοί λόγοι. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όπως και στα 21 μου που έβαλα στήθος, πάλι δεν είδα κάτι στο Instagram”, είπε στη συνέχεια ενώ συμφώνησε μαζί του στο ότι υπάρχουν συγκεκριμένα πρότυπα στα social media.

Στο σημείο εκείνο, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής τη ρώτησε αν υπάρχει “πλαστικόμετρο” με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντάει στον αέρα της εκπομπής. “Υπάρχει δυστυχώς πλαστικόμετρο. Βλέπεις κάποιους να το παρακάνουν. Βλέπεις κάτι χείλη να έχουν ξεφύγει. Μπορεί να κάποιος να δει εμένα και να πει ότι το έχω παρακάνει”, είπε η παρουσιάστρια με τους υπόλοιπους συνεργάτες της να διαφωνούν με τα λεγόμενα του τράπερ καθώς όπως υποστήριξαν είναι γενίκευση.

Δείτε το απόσπασμα:

Ολόκληρο το επεισόδιο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα