Κλέλια Ρένεση: Αποχωρεί από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” – Η ανάρτησή της

Κλέλια Ρένεση: Αποχωρεί από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” – Η ανάρτησή της
Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Alpha

Η γνωστή ηθοποιός Κλέλια Ρένεση ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη σειρά του Alpha "Μην αρχίζεις την μουρμούρα". Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στον ρόλο της "Καίτης".

Τέλος για την γνωστή ηθοποιό Κλέλια Ρένεση ο ρόλος της “Καίτης” στη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” του Alpha.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχωρεί από την αγαπημένη σειρά, καθώς, όπως γράφει, πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια”.

Μιλώντας με πολλή αγάπη για τον ρόλο της, τον οποίο υποδύθηκε για πέντε χρόνια, η Κλέλια Ρένεση δηλώνει έτοιμη να αποχαιρετήσει την “Καίτη” και να ανοίξει ένα νέο κύκλο στη ζωή της το επόμενο διάστημα.

Σημειώνεται πως έχει γίνει ήδη γνωστό ότι από το “Μην αρχίζεις την μουρμούρα” θα αποχωρήσουν, επίσης, οι ηθοποιοί Ελένη Κοκκίδου, Μαρία Χάνου και Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

“Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα! Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε και όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα