Κόκκινο Ποτάμι: Συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Κόκκινο Ποτάμι: Συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν
GRTimes.gr

Γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί η παραγωγή της επιτυχημένης σειράς "Κόκκινο Ποτάμι", που ετοιμάζει την δεύτερη σεζόν της. Επόμενος σταθμός το Μεταξοχώρι Λάρισας.

Σε αγορά του 1919 μετατράπηκε για μια ακόμη φορά η στοά επί της οδού Αγίου Μηνά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι».

Η πετυχημένη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη το «Κόκκινο Ποτάμι» που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του OPEN, φιλοξενείται από σήμερα (6/9) ως και την Τετάρτη (14/9) για τις ανάγκες των γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη.

GRTimes.gr

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, τα συνεργεία της παραγωγής δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς από το πρωί προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η σειρά εξιστορεί τα δραματικά βιώματα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στην Θεσσαλονίκη, σκηνοθέτες, παραγωγοί, ηθοποιοί και τεχνικοί θα συνεχίσουν τα γυρίσματα της σειράς στο Μεταξοχώρι, Λάρισας.

GRTimes.gr

Κόκκινο Ποτάμι: Λίγα λόγια για τη σειρά

Το Κόκκινο Ποτάμι είναι δραματική σειρά εποχής, βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και αφορά πραγματικά γεγονότα γύρω από τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Η σειρά έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV, σημειώνοντας τηλεθέαση 29,8% στο γενικό σύνολο και 31,6% στο νεανικό κοινό. Η τηλεθέαση στα επόμενα επεισόδια ανέβηκε ακόμα περισσότερο. Πρόκειται για μια από τις ακριβότερες παραγωγές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης με το κόστος του κάθε επεισοδίου να υπολογίζεται στις 125.000€ και με συνολικό κόστος στα 4.000.000€.

Λόγω υψηλής τηλεθέασης, η σειρά, μετά την ολοκλήρωση της, έχει περιστασιακά προβληθεί σε επανάληψη από το ίδιο κανάλι, σε τηλεταινία, με πιο πρόσφατη την περίοδο 17 με 20 Μαϊου 2021, ως φόρος μνήμης, για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάκης Βαμβακίδης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Αργύρης Πανταζάρας, Χαρά Μάτα Γιαννάτου και Γιωργής Τσαμπουράκης. Σκηνοθέτης είναι ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα