Late Night: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του Λιάγκα

Late Night: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του Λιάγκα

Η νέα πρόταση για τη βραδινή ζώνη έρχεται με καλεσμένο το Λάκη Λαζόπουλο και ιδιαίτερα χιουμοριστική διάθεση

Συζητήθηκε αρκετά, ειδικά μετά την αποχώρηση εδώ και ένα χρόνο από το Πρωινό, αλλά και την χλιαρή απόδοση του Rising Star. Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 είναι γεγονός και κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Φλεβάρη. Το Late Night, το νέο ολοκαίνουριο talk show του ΑΝΤ1 ξεκινάει δυναμικά, με ένα πλούσιο μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα και εκλεκτούς καλεσμένους.

Στην πρεμιέρα του Late Night, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, ο Γιώργος Λιάγκας αφού περάσει από κόσκινο την επικαιρότητα μέσα από ένα πιπεράτο και χιουμοριστικό κείμενο του Νίκου Ζαχαριάδη, υποδέχεται τον πρώτο του καλεσμένο, τον Λάκη Λαζόπουλο, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά από αρκετό καιρό.

Πως είναι η ζωή του μετά από ενάμιση χρόνο απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα; Θα επιστρέψει στην τηλεόραση;  Ακόμη, απολαμβάνουμε τον Λάκη Λαζόπουλο να σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα, με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα

Στην ειδική ενότητα, «Late Night χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναλαμβάνει δράση! Συνομιλεί με τον Λάκη Λαζόπουλο και σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο τη συνέντευξη που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα. Η συνέχεια είναι άκρως απολαυστική!

Πρεμιέρα για το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα: Συντονιζόμαστε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 24.00, στον ΑΝΤ1!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα