Λιάγκας: Η πρώτη αντίδραση μετά το ‘κόψιμο’ του Late Night

Λιάγκας: Η πρώτη αντίδραση μετά το ‘κόψιμο’ του Late Night

Από τα social media η πρώτη αντίδραση του παρουσιαστή στην δημοσίευση της είδησης πως η εκπομπή του δεν θα συνεχίσει να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 - Τι αναφέρει η Αφροδίτη Γραμμέλη

Ο ΑΝΤ1 προχωρά σε ριζικές αλλαγές σε ό, τι αφορά το πρόγραμμα του σταθμού από το δεύτερο μισό της σεζόν και έπειτα, με αποτέλεσμα οι εκπομπές της βραδινής ζώνης να “θυσιάζονται” στο βωμό της ανανέωσης. Έτσι, Late Night και 2night show φαίνεται πως κόβονται από το πρόγραμμα του σταθμού. Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου την Παρασκευή, χωρίς την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα.

Αυτή ήρθε τελικά μέσα από τα social media και την απάντηση σε χρήστη του instagram. Συγκεκριμένα στην ανάρτηση που βλέπετε παρακάτω, χρήστης σχολίασε πόσο κρίμα είναι που κόπηκε, με τον παρουσιαστή να απαντά: “Γιατί κρίμα, μια εκπομπή που πέτυχε μπορεί να συνεχιστεί ανά πάσα στιγμή. Το θέμα είναι να γίνονται καλές δουλειές που αφορούν τον κόσμο. Και αυτή ήταν τέτοια… προς το παρόν πάμε γι’ άλλα”.

Καλεσμένη στην εκπομπή ΕΔΩ, με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, η τηλεκριτικός Αφροδίτη Γραμμέλη που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Λιάγκα στο Late Night, εξήγησε πως οι συζητήσεις για το μέλλον της εκπομπής ξεκίνησαν εδώ και ένα μήνα. “Μας είχαν ενημερώσει ότι για το δεύτερο μισό της σεζόν θα αλλάξει ο στρατηγικός σχεδιασμός του σταθμού” εξήγησε και πρόσθεσε: “Με βάση τα διαφημιστικά έσοδα, με βάση την τηλεθέαση, με βάση τις ανάγκες που έχει το κοινό φέτος, ο σταθμός αποφάσισε να αλλάξει στρατηγική μετά τις 12 (εννοεί τα μεσάνυχτα)”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα