Λόγω Τιμής: Έτοιμη η ομάδα για επιστροφή

Λόγω Τιμής: Έτοιμη η ομάδα για επιστροφή

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες το τρέιλερ του μεγάλου comeback της τηλεοπτικής παρέας που σημάδεψε τη δεκαετία του '90. Τι δηλώνουν οι πρωταγωνιστές για τα νέα επεισόδια.

Μια μεγάλη τηλεοπτική επιστροφή προαναγγέλθηκε επίσημα σήμερα, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν χάθηκε ακόμα, "όσο ζούμε και πονάμε". Είκοσι χρόνια μετά την πρώτη του προβολή στη μικρή οθόνη, το «Λόγω Τιμής» θα επιστρέψει δυναμικά στους δέκτες μας και ήδη στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν.

ADVERTISING

Πρωταγωνιστούν (ξανά) οι Άλκης Κούρκουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεχανιάν, ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Άννα Δημητρακοπούλου. Στο σενάριο επιστρέφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Oneman.gr σχετικά με το στάδιο της παραγωγής, έχουν ήδη γυριστεί κάποιες σκηνές του πρώτου επεισοδίου (υλικό από τις οποίες φαίνεται στο τρέιλερ) και τα γυρίσματα για τα επόμενα επεισόδια καθώς και την ολοκλήρωση του πρώτου θα ξεκινήσουν άμεσα.

Είμαστε σε αναμονή σχετικά με το κανάλι στο οποίο τελικά θα προβληθεί η αγαπημένη σειρά.

Δείτε τι δήλωσαν στο Popcode οι πρωταγωνιστές και οι συντελεστές της σειράς για τη μεγάλη επιστροφή:

Πυρπασόπουλος: “Υπάρχει ενθουσιασμός από όλους και πολλή διάθεση, να μαζευτούμε και να δούμε πού βρίσκονται σήμερα αυτοί οι χαρακτήρες”.

Μαρκουλάκης: “Όλοι είμαστε επί της αρχής σύμφωνοι, θα θέλαμε όλοι πολύ να μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Είναι όμως ένα αρκετά δύσκολο εγχείρημα, για τεχνικούς και οικονομικούς λόγους”.

Αλεξανδρής: “Το βρίσκω πάρα πολύ ωραία ιδέα να δούμε αυτή την παρέα στην κρίση, γιατί αυτή η κρίση έχει δημιουργήσει κι ένα ζήτημα, του πόσο αξίζουν όλα αυτά που έχουμε επιλέξει να ζούμε. Οι φίλοι, οι ιδεολογίες, όλα. Αυτή η παρέα, όπως και οτιδήποτε έχει να κάνει με αληθινή σχέση, είναι διαχρονική. Είναι λοιπόν πολύ ωραία ιδέα να δούμε πώς αντιμετωπίζει όλο αυτό μια αληθινή παρέα και πώς στηρίζει ο ένας τον άλλο και μέσα απ’ αυτό να δούμε πόσο έχει αλλάξει η ίδια η κοινωνία”.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Άλκης Κούρκουλος στο τρέιλερ της επιστροφής του «Λόγω Τιμής» 22 χρόνια μετά
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Άλκης Κούρκουλος στο τρέιλερ της επιστροφής του «Λόγω Τιμής» 22 χρόνια μετά YOUTUBE

Αλεξανιάν: “Έχουν έρθει μεγάλες ανατροπές. Εγώ δεν είχα κινητό τότε ακόμα, η τεχνολογία είναι σίγουρα ένα στοιχείο. Οι σχέσεις δεν είναι τόσο προσωπικές πια, ο καθένας κάθεται στα μπαρ και παίζει με το κινητό του, τότε ήταν πολύ πιο χειροποίητα τα πράγματα”.

Πυρπασόπουλος: “Η παρέα θα είχε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, την αγωνία, την ανασφάλεια, τη δοκιμή των σχέσεων μέσα από όλη αυτή την κρίση, αν έρχονται κοντά, αν απομακρύνονται, το να αναγνωρίσουν ποια είναι η κοινή βάση τους. Θα μείνει η φιλία, κρατάει;”.

Μαρκουλάκης: “Ζούμε σε άλλη χώρα από το 1996, αλλά είμαστε και άλλοι άνθρωποι, 20 χρόνια διαφορά είναι ένα κεφάλαιο ολόκληρο. Φαντάζομαι ότι αυτό θα ήταν το ενδιαφέρον στη σειρά, να αποτυπώσει την διαφορά στους ανθρώπους, στη χώρα και στις αντιλήψεις”.

Ζαρουτιάδης: “Τα ‘90s ήταν εντυπωμένα στη σειρά, από το γύρισμα μέχρι τα ρούχα. Βλέπω πράγματα και λέω ‘εγώ το έκανα αυτό, ούτε να το βλέπω’. Είναι πολύ διαφορετικά σήμερα τα πράγματα”.

Αλεξανδρής: “Kάθε σειρά που φτιάχνεται μια συγκεκριμένη εποχή, μια πληροφορία τη δίνει. Ακόμα και τα ρούχα και η αισθητική στα μαλλιά, κάτι φωτογραφίζουν. Το βασικό χαρακτηριστικό της σειράς όμως είναι ένα δέσιμο, μια ειλικρίνεια, που δεν έχουν να κάνουν με την εποχή. Κάποια πράγματα είναι ίδια, το πώς ο καθένας ανοίγει τους δρόμους του στην ζωή του, η έννοια της παρέας. Τα παιδιά τώρα επικοινωνούν με το Facebook και το Instagram, όμως οι έρωτες και το πώς μεγαλώνεις, παραμένουν ίδια”.

Λόγω Τιμής: Έτοιμη η ομάδα για επιστροφή

Ζαρουτιάδης: “Τότε ήταν μια εξαιρετική εποχή -και για την τηλεόραση. Γινόντουσαν δουλειές που τις πιστεύανε και τις θέλανε, τις πληρώνανε κι ο κόσμος τις έβλεπε. Τώρα δεν γίνονται δουλειές, και μόνο ως θεατής που τα παρακολουθώ έχει αλλάξει το πράγμα, έχει φτωχύνει η τηλεόραση, όχι μόνο οικονομικά, έχει στερέψει”.

Πυρπασόπουλος: “Στην τηλεόραση υπήρχε μια περίοδος που ήταν πιο εύκολο να γίνουν οι παραγωγές, υπήρχε υποστήριξη, πλέον αυτό το κομμάτι έχει χαθεί, πολύ δύσκολα γίνονται σειρές, δεν τις προτιμούν στο ψυχαγωγικό κομμάτι, δεν επενδύουν εκεί τα κανάλια, ποτέ δεν το έκαναν. Οι λίγες ποιοτικές δουλειές προέκυψαν από ανθρώπους που είχαν όραμα και διάθεση να παλέψουν”.

Δημητρακοπούλου: “Είναι πιο γρήγορα πια τα πράγματα, ένα επεισόδιο γυρίζεται μέσα σε 2-3 μέρες. Δεν μπορώ να πω ότι ήμασταν καλύτεροι τότε, όμως η οικονομική κατάσταση έχει τις επιπτώσεις της και το πρώτο που τρώει σφαλιάρες είναι η ψυχαγωγία”.

Κούρκουλος: “Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει το κανάλι που το είχε. Αν θέλει κάποιος το ΄Λόγω Τιμής’ πρέπει να το πληρώσει, δεν γίνεται να κάνουμε σειρές στην Ελλάδα χωρίς χρήματα, πώς θα γίνει; Όποιο κανάλι θέλει, ας βάλει λεφτά, όχι για να πληρωθούν οι ηθοποιοί αλλά για να γίνει καλή η σειρά. Δεν μπορούμε να τα θέλουμε όλα τζάμπα”.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα εκμυστηρεύτηκε στο Popcode η ομάδα του "Λόγω Τιμής" για τη δημοφιλή σειρά και την επιστροφή της

Πηγή: 

Oneman.gr

24Media Network