Λόγω Τιμής: Η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Λόγω Τιμής: Η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδυθεί τη σύζυγο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό, η γνωστή ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία φέτος έχει την τιμητική της αφού κάνει τεράστια επιτυχία στο θέατρο και την παράσταση "Masterclass", πρόκειται να συμμετέχει στη σειρά.

Η εμβληματική τηλεοπτική σειρά “Λόγω Τιμής” της σεναριογράφου Μιρέλλας Παπαοικονόμου επιστρέφει 20 χρόνια μετά στον ΣΚΑΙ και η αγωνία, αλλά και η περιέργεια, των τηλεθεατών, είναι πολύ μεγάλη.

Οι περισσότερες πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς έχουν ήδη γίνει γνωστές, ωστόσο, η σειρά έχει ακόμη στοιχεία που δεν γνωρίζουμε, ενώ επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό πολλές εκπλήξεις.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει σε γνωστό αρχοντικό της Αθήνας και τα πρώτα επεισόδια ολοκληρώνονται σιγά σιγά, ενώ όσο προχωράει ο καιρός θα μαθαίνουμε και τα νέα πρόσωπα της σειράς.

Όπως είχε ανακοινωθεί πριν από λίγο καιρό, η γνωστή ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου, η οποία φέτος έχει την τιμητική της αφού κάνει τεράστια επιτυχία στο θέατρο και την παράσταση “Masterclass”, πρόκειται να συμμετέχει στη σειρά.

Ωστόσο, δεν γνωρίζαμε ποιο ρόλο θα έχει, μέχρι που ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε την αποκάλυψη μέσα από μια φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως λέει ο ίδιος, η Μαρία Ναυπλιώτου θα υποδύεται τη σύζυγό του.

“Λόγω Τιμής, εδώ οι παιδικοί φίλοι, Ηρώ και Μιχάλης, με τα ζευγάρια τους, δηλαδή, εγώ με τη Βίκυ που είμαστε φίλοι από πάντα και που είναι παντρεμένη με τον Οδυσσέα που είναι ομως και αδελφός μου στο «Φάρο» και που σκηνοθέτησε το «Masterclass» που λάμπει η Μαρία που εδώ είναι η γυναίκα μου!”

Τι δηλώνει ο Γιώργος Πυρπασόπουλος για τα γυρίσματα:



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα