Στον Σκάι το “Λόγω Τιμής”

Στον Σκάι το “Λόγω Τιμής”

"Κλείδωσε" το κανάλι για την επιστροφή της θρυλικής σειράς. Η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου έκανε πρεμιέρα πριν από 22 ολόκληρα χρόνια και αναμένεται να εκτινάξει τις τηλεθεάσεις.

Η σειρά “Λόγω τιμής” επιστρέφει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ο δεύτερος κύκλος των επεισοδίων του σίριαλ της Μιρέλλας Παπαϊκονόμου, θα προβληθεί σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο ΣΚΑΪ, ο οποίος τελικά κέρδισε την αναμέτρηση από τα υπόλοιπα κανάλια που την διεκδικούσαν, πείθοντας τους συντελεστές.

Η νεανική σειρά άφησε εποχή στο Mega όταν προβλήθηκε (1997) για πρώτη φορά και αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος πλέον δεν μεταδίδει πρόγραμμα στην ελεύθερη τηλεόραση. 20 χρόνια αργότερα, θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη της παρέας που άφησε εποχή.

Ο Μάνος (Άλκης Κούρκουλος), η Ηρώ (Βίκυ Βολιώτη), η Μάνια (Χριστίνα Αλεξιανάν), ο Μιχάλης (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) κι ο Άρης (Γιώργος Πυρπασόπουλος επιστρέφουν στην μικρή οθόνη.

Η παρέα από την Πάτρα και το τραγούδι που έγινε επιτυχία

Η σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου έκανε πρεμιέρα πριν από 22 ολόκληρα χρόνια – που αλλού στο MEGA – και κράτησε για μία και μόνη σεζόν. Οι ιστορίες μιας παρέας από την Πάτρα που ξεκινούν την ενήλικη ζωή τους έπεισαν τους τηλεθεατές και το σίριαλ ήταν από τα πιο δημοφιλή για εκείνη την σεζόν.

Στην τηλεοπτική και μουσική ιστορία πέρασε και το τραγούδι των τίτλων αρχής, ερμηνευμένο από τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και με την υπογραφή του Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα