Love Island: Ένταση στην πισίνα -“Βάλε κάτι πάνω σου”

Love Island: Ένταση στην πισίνα -“Βάλε κάτι πάνω σου”
Η Ιωάννα προκάλεσε αναταραχή στην πισίνα Glomex

Αιτία για έναν τσακωμό ανάμεσα στον Γιώργο και την Αναστασία έγινε η ηλιοθεραπεία της Ιωάννας, καθώς ο παίκτης δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στην συζήτηση.

Συνεχίζει να προκαλεί “ταραχή” στους παίκτες και παίκτριες Love Island η 27χρονη Ιωάννα Τζανή, η οποία μπήκε στο ριάλιτι το βράδυ του Σαββάτου, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι το βράδυ της Τρίτης, η Ιωάννα ήταν η αιτία ενός τσακωμού ανάμεσα στην Αναστασία και τον Γιώργο Κ. Συγκεκριμένα, η 27χρονη παίκτρια έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα με το μαγιό της και ο Γιώργος δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί στην συζήτηση που είχε με την Αναστασία, καθώς κοιτούσε την Ιωάννα.

Η Αναστασία τότε αντέδρασε λέγοντας στην Ιωάννα “Κορίτσι μου βάλε κάτι πάνω σου“, με την ίδια να αλλάζει στάση και να ηρεμούν τα πνεύματα. Στη συνέχεια η Αναστασία εξήγησε, μιλώντας στην κάμερα, πως την ενοχλεί όταν μιλάει με κάποιον για ένα σοβαρό θέμα και εκείνος δεν δίνει προσοχή σε αυτά που λέει.

Γενικότερα το έχω αυτό γιατί μιλάμε σοβαρά, έχουμε ανοίξει συζήτηση και μου κοιτάς απέναντι την Ιωάννα; Εντάξει, ωραίο κορμί το είπαμε. Αλλά σου μιλώ αγόρι μου, τι κοιτάς απέναντι“, είπε η Αναστασία στον Γιώργο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα