“Λύγισε” on air η Ελένη Μενεγάκη – “Περνάει ποτέ αυτός ο πόνος;”

“Λύγισε” on air η Ελένη Μενεγάκη – “Περνάει ποτέ αυτός ο πόνος;”
Ελένη Μενεγάκη GLOMEX

Συγκινήθηκε η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που πήρε από δύο γονείς στην εκπομπή της. Η ιστορία που την συγκλόνισε.

Η Ελένη Καγιάβα και ο Γιώργος Μάσσιας ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη και μίλησαν για την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα του γιου τους, Δημήτρη, τον οποίον έχασαν πριν 14 χρόνια, από άγνωστη αιτία.

“Να βρίσκεις από τη μια στιγμή στην άλλη το παιδί σου πεσμένο στο έδαφος, χωρίς σφυγμό. Δεν περιγράφεται αυτό το πράγμα”, ανέφερε ο πατέρας του Δημήτρη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 5 ετών.

“Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων μας είπε ότι δεν μπορεί να σωθεί το παιδί. Μας ρώτησε αν υπάρχει η συγκατάθεση για δωρεά οργάνων, είπαμε και οι δύο ναι”, είπε η μητέρα του.

Όταν ξέρεις ότι το παιδί σου έχει καταλήξει ήδη και όταν ξέρεις ότι με μια υπογραφή στο χαρτί μπορείς να σώσεις κυριολεκτικά ανθρώπους, τότε νομίζω δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη, είπε ο πατέρας του 5χρονου παιδιού.

Ακούγοντας τα συγκλονιστικά λόγια των δύο γονιών, η γνωστή παρουσιάστρια “λύγισε” στον “αέρα” της εκπομπής.

Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Ρε παιδιά, περνάει ποτέ αυτός ο πόνος; Αναρωτιέμαι”, είπε η Ελένη Μενεγάκη με τρεμάμενη φωνή και κρατώντας ένα χαρτομάντιλο στα χέρια.

“Όχι, δεν περνάει. Ο πόνος είναι πάντα δίπλα σου, δεν περνάει ποτέ, αλλά εμείς έπρεπε να βάλουμε τον πόνο δίπλα μας γιατί έχουμε άλλα δύο παιδιά”, της απάντησε η μητέρα του 5χρονου Δημήτρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η δωρεά οργάνων του Δημήτρη προσέφερε ζωή σε τρεις ανθρώπους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version