Maestro: Ανατροπή με το επόμενο επεισόδιο – Πότε θα προβληθεί

Maestro: Ανατροπή με το επόμενο επεισόδιο – Πότε θα προβληθεί
Maestro mega tv

Αλλαγή με την προβολή της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο "Maestro". Πότε θα απολαύσουμε το επόμενο επεισόδιο.

Το Maestro κατάφερε για ακόμη μια φορά να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με το δεύτερο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας 29,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 28,7% στο σύνολο του κοινού.

Σε νεαρές γυναίκες, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε, αγγίζοντας το 61,7%. Υψηλή ήταν και η κάλυψη, που ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι χρήστες των social media υποκλίθηκαν στο ερμηνευτικό ταλέντο των ηθοποιών, στην εικαστική αρτιότητα της παραγωγής αλλά και στη μοναδική ευαισθησία του σεναρίου γύρω από κοινωνικά φαινόμενα και παθογένειες.

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media ξεπέρασε τους 6,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες. Το βράδυ της Πέμπτης, το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter καθ’ όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου.

Οι μεγάλες ανατροπές, οι συγκλονιστικές ερμηνείες και οι ραγδαίες εξελίξεις, κάνουν τους τηλεθεατές να περιμένουν με ανυπομονησία το τρίτο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς, το οποίο, ωστόσο, δεν θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα επιστρέψει στους δέκτες μας την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου. Έτσι, οι φανατικοί -πλέον- τηλεθεατές της σειράς, θα χρειαστεί να περιμένουν παραπάνω από μία εβδομάδα για να απολαύσουν τις εξελίξεις της υπερπαραγωγής του Μεγάλου Καναλιού.

Όπως μαρτυρά το νέο trailer, το τρίτο επεισόδιο του Maestro δεν θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, καθώς είναι παραμονή της 28ης Οκτωβρίου, και επομένως το Mega ίσως θέλει να προβάλει κάποια σχετική ταινία.

Έτσι, λοιπόν, το νέο επεισόδιο του Maestro έρχεται την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 22:40.

Maestro: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου

Maestro: Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Maestro: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα