Maestro: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Όσα πρέπει να ξέρετε

Maestro: Πρεμιέρα για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – Όσα πρέπει να ξέρετε
"Maestro" MEGA

Πρεμιέρα κάνει απόψε η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, με τίτλο "Maestro". Η υπόθεση και το καστ των ηθοποιών.

Μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Η πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο MEGA.

Η σειρά «Maestro» κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30. Η σειρά θα είναι εβδομαδιαία και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη.

Maestro: Η υπόθεση της σειράς

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση.

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Maestro: Φωτογραφίες απ’ τα γυρίσματα

"Maestro" MEGA

"Maestro" MEGA

"Maestro" MEGA

"Maestro" MEGA

"Maestro" MEGA

Maestro: Οι ηθοποιοί της σειράς

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Maestro: Δείτε το trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα