Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Πώς σχολίασε το Twitter την πρεμιέρα – Τι τηλεθέαση έκανε

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Πώς σχολίασε το Twitter την πρεμιέρα – Τι τηλεθέαση έκανε
Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη MEGA

Οι χρήστες του Twitter είδαν το πρώτο επεισόδιο της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα - Παπαθανασίου και έγραψαν τη γνώμη τους. Τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής (07/10) η νέα κωμική σειρά του MEGA με τίτλο “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”, την οποία υπογράφουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

Η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη υποδύονται τις τρεις ηρωίδες, που μοιράζονται το ίδιο όνομα, αλλά καθεμία έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Οι χαρακτήρες εμπλέκονται σε καθημερινές καταστάσεις και σχέσεις που είναι γνώριμες σε όλους μας, σε παρεξηγήσεις και απρόοπτα.

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς έλαβε “χλιαρά” σχόλια στο Twitter, με τους χρήστες να κάνουν λόγο για χιλιοειπωμένες ατάκες, για καθόλου πρωτότυπο σενάριο και για μέτριες ερμηνείες. Παράλληλα, εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για το κορυφαίο συγγραφικό δίδυμο, που στο παρελθόν έχει χαρίσει αξέχαστες τηλεοπτικές στιγμές.

Παρά τα μέτρια σχόλια, η σειρά σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού κατέγραψε ποσοστά 16,6% στο δυναμικό κοινό και 21% στο γενικό σύνολο.

Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη: Τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα