Μαρία Τζομπανάκη: Η “Καλλιόπη” είναι πληθωρική – Στον “Σασμό” βάζω και δικές μου ατάκες

Μαρία Τζομπανάκη: Η “Καλλιόπη” είναι πληθωρική – Στον “Σασμό” βάζω και δικές μου ατάκες
Η Μαρία Τζομπανάκη στο "The 2night show" Glomex

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στον "Σασμό" και την επιτυχία της σειράς, ενώ συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον Ορφέα Αυγουστίδη και τον εγγονό της. Η αποκάλυψη για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει εκπομπή.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου και η Μαρία Τζομπανάκη ήταν μία από τις πρώτες καλεσμένες.

Η αγαπημένη ηθοποιός που υποδύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά την “Καλλιόπη” στην επιτυχημένη σειρά “Σασμός”, είπε σχετικά: “Χάρηκα που επέστρεψα στη δουλειά. Δεν θα το έκανα αν δεν ήξερα ότι δεν θα γίνει επιτυχία. Όπως το είχα καταλάβει με τους “Παντρεμένους”. Κατάλαβα ότι θα γίνει χαμός“.

Μιλώντας για τη ζωή της στην Αμερική και την επιστροφή της στην Ελλάδα, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε: “Είναι ωραία η Αμερική, αλλά για έναν άνθρωπο που αγαπά τόσο πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, και την οικογένειά του, δεν είναι ευχάριστο. Πέρναγα ωραία, αλλά όταν ήμουν εκεί ήθελα να έρθω εδώ. Όταν κάνεις μια σχέση, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, από την αρχή μπαίνουν κάποιοι κώδικες και πρέπει να ακολουθούνται μέχρι το τέλος. Σε μια σχέση όταν θες να δώσεις κάτι, πρέπει να τα δώσεις όλα. Το πιο μεγάλο όλα είναι να φύγω από την πατρίδα και μακριά από τον γιο μου”.

Συγκίνηση για τον Ορφέα Αυγουστίδη

Μιλώντας για τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, αλλά και τον εγγονό της, Αχιλλέα, η Μαρία Τζομπανάκη συγκινήθηκε: Είναι ένα καράβι που ποτέ δεν θα βουλιάξει ο Ορφέας. Θα συναντήσει μεγάλες φουρτούνες αλλά ποτέ δεν θα βουλιάξει. Καλός γονιός είναι αυτός που δίνει αυτό που πραγματικά χρειάζεται. Έχω εγγονό, δεν χωράει ακόμα στο στόμα μου. Μου φαίνεται μυθικό να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο. Είμαι σε μια σειρά που έχω γεννήσει δυο γενιές και είναι πάρα πολύ ωραίο. Ο χρόνος για μένα είναι ο Ορφέας μου, ο Αχιλλέας μου, η Γεωργία μου. Το γήρας δεν μπορείς να το αποφύγεις είναι εδώ”.

Όσον αφορά γενικότερα τη ζωή της, προσωπική και επαγγελματική, είπε για όσα μετάνιωσε: Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει. Έχω μετανιώσει για κάποιες προσωπικές επιλογές. Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν αυτά τα λάθη. Είναι τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα, που θα ήθελα ακόμα μια ζωή. Κάτι που κυνηγάω έχει να κάνει με τον πολιτισμικό τουρισμό, αφορά την Ελλάδα και την Κρήτη. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω τουλάχιστον στην Κρήτη”.

“Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από διάφορους. Δεν είχα ενσυναίσθηση τι είναι αυτό. Έλεγα “Τι θες εσύ; Γιατί να με έχεις;” Άργησα να ενδώσω στο ερωτικό συναίσθημα. Έπαιζα και έπαιξα ζόρικα”, πρόσθεσε.

Ο ρόλος της “Καλλιόπης” στον “Σασμό”

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η Μαρία Τζομπανάκη αποπκάλυψε πως την έκαναν πρόταση για παρουσίαση εκπομπής και σκέφτεται να τη δεχτεί. Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Είναι συναισθήματος και λόγου. Είναι ωραίο, μου πάει”, είπε.

Αναφερόμενη στον “Σασμό” και όσα πραγματεύεται, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε: “Αν αφαιρέσεις τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι σου κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών τους. Πρέπει να καταλάβουν ότι οι πράξεις τους έχουν αντίκτυπο”

Η επιτυχία στη σειρά είναι επειδή ασχολούμαστε με τα ήθη και τα έθιμα της σκοτεινής πλευράς της Κρήτης, η σκοτεινή πλευρά είναι πάντα γοητευτική. Ο κόσμος θέλει να κρυφοκοιτάξει το κακό. Ειδικά αν του έχεις και μια καλή πλευρά, η καλή η μάνα για παράδειγμα. Το δεύτερο είναι ότι υπάρχουν πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί. Είναι πολύ καλό το βιβλίο, το σενάριο”, είπε και κατέληξε για τον ρόλο της.

“Η Καλλιόπη είναι πληθωρική σαν ρόλος, στη σειρά βάζω και δικές μου ατάκες παρομίες, κουβέντες που έχω ακούσει. Ο σκηνοθέτης γελάει, ξεχνάει να μου πει «στοπ», αυτή η ελευθερία με τιμά. Είναι πολύ ωραίο αυτό, εμένα αυτή η ελευθερία με τιμά”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα