Master Chef: Έρχεται η αποχώρηση που θα σοκάρει κάθε φαν

Master Chef: Έρχεται η αποχώρηση που θα σοκάρει κάθε φαν

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει εξελιχθεί στο τηλεοπτικό φαινόμενο της σεζόν, όμως, τίποτα δε θα είναι ίδιο μετά από αυτές τις εξελίξεις.

Η τηλεθέαση του Master Chef έχει εκτοξευτεί φέτος, θυμίζοντας εποχές Survivor επί Ντάνου και όπως είναι λογικό τα spoilers για τις επόμενες αποχωρίσεις έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου, αυτός που θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα θα είναι ο Κώστας Νταλιάνης. Μετά από τρεις φορές προτεινόμενος για αποχώρηση ο Κώστας δεν τα καταφέρνει αυτή τη βδομάδα και χάνεις στις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, η αποχώρηση που θα σοκάρει κάθε φαν του ριάλιτι είναι αυτή της Κατερίνας, η οποία έρχεται τη μεθεπόμενη εβδομάδα. Το πρόσωπο που όλοι όσοι βλέπουν το Master Chef, λατρεύουν να μισούν, θα βρεθεί αντιμέτωπο στη δοκιμασία αποχώρησης με την Ντέμη και τη Μαριάννα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή του OPEN.

Δεν θα καταφέρει, όμως, να νικήσει τις αντιπάλους της, με τη Μαριάννα να είναι αυτή που παίρνει την εκδίκηση για χάρη του Γιώργου, βγάζοντας εκτός παιχνιδιού την Κατερίνα. Το σίγουρο είναι πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο στο Master Chef μετά από αυτή την αποχώρηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα