Master Chef: Ο Τιμολέων Διαμαντής νικητής του διαγωνισμού

Master Chef: Ο Τιμολέων Διαμαντής νικητής του διαγωνισμού
Ο Τιμολέων φιναλίστ του Master Chef Facebook/Master Chef

Έπειτα από μια μαραθώνια διαδικασία, habemus master chef ο Τιμολέων Διαμαντής είναι ο μεγάλος νικητής, καθώς επικράτησε του Χρήστου Γλωσσίδη στην τελευταία μονομαχία

Ο Τιμολέων Διαμαντής είναι ο μεγάλος νικητής του φετινού Master Chef, συγκεντρώνοντας 53 βαθμούς έναντι 52 του Χρήστου Γλωσσίδη.

Η φετινή εξαιρετικά επιτυχημένη σεζόν για το Master Chef έφτασε στο τέλος και ένας μόνο μπορούσε να αναδειχθεί νικητής. Από τους 22 μάγειρες που μπήκαν στο σπίτι του Master Chef, έπειτα από μαραθώνια διαδικασία 3 και πλέον μηνών, αναδείχτηκαν δύο φιναλίστ.

Ο Χρήστος Γλωσσίδης και ο Τιμολέων Διαμαντής μονομάχησαν σε μια σειρά από δοκιμασίες. Αφού ταξίδεψαν σε Βαρκελώνη, Λονδίνο και Μιλάνο, όπου κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τις δοκιμασίες αναγνωρισμένων διεθνώς σεφ, επέστρεψαν στην Ελλάδα για μια τελευταία δοκιμασία.

Με καλεσμένους κριτές τους σεφ Νίκο Ρούσο και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, τους ιθύνοντες νους πίσω από το μενού του Funky Gourmet, του διάστερου εστιατορίου της Αθήνας, οι δύο μάγειρες κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να στεφτούν νικητές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα