MasterChef 3: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

MasterChef 3: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Ένα άκρως ερωτικό επεισόδιο περιμένει απόψε τους τηλεθεατές. Οι παίκτες του MasterChef θα κληθούν να μαγειρέψουν σέξι πιάτα με... αφροδισιακά υλικά.

Αφροδισιακά υλικά, αισθησιακά φαγητά και σέξι πιάτα έχει το “μενού” του επεισοδίου της Δευτέρας του MasterChef! Το Mystery Box που τους περιμένει για να το ανακαλύψουν και να το μαγειρέψουν θα είναι γεμάτο εκπλήξεις.

Οι μάγειρες θα προσπαθήσουν να βάλουν όλο τον ερωτισμό τους στην αποψινή μαγειρική και οι κριτές φαίνεται να το διασκεδάζουν, αφού τους κάνουν διάφορα πειράγματα.

Χαρακτηριστικά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναρωτιέται γιατί η Ασημίνα χαιδεύει το Mystery Box και ρωτά τον Μανώλη εάν σκοπεύει να κλειδώσει την πόρτα του δωματίου του το βράδυ.

Πέρα από το μαγειρικό κομμάτι, θα υπάρξει ένας καβγάς ανάμεσα στον Χαράλαμπο και τον Παντελή, αφού ο Χάμπος ακούγεται να του φωνάζει με νεύρα “Δεν θέλω να μου μιλάς όταν δουλεύω”. 

Επιπλέον, η Άλκηστις αποκαλύπτει ένα από τα περιστατικά που την έκαναν να αντιπαθήσει τον Αλέξανδρο που έφυγε από το παιχνίδι την Παρασκευή, μετά από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα