Masterchef 3: H τραυματική εμπειρία του Παντελή στο Μπατακλάν

Masterchef 3: H τραυματική εμπειρία του Παντελή στο Μπατακλάν

Ο Παντελής εξομολογήθηκε πως είχε μια τραυματική εμπειρία στην Πόλη του Φωτός, η οποία του δημιούργησε πολλές ανασφάλειες και θέλησε να γυρίσει στην πατρίδα του, όπου αισθανόταν πιο ασφαλής.

Το Masterchef 3 εντυπωσίασε τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, με τις ενδιαφέρουσες οντισιόν και τα ιδιαίτερα πρόσωπα που πέρασαν από αυτές. Ήδη κάποιοι υποψήφιοι τράβηξαν την προσοχή του κοινού, για πολλούς και διάφορους λόγους, με κάποιους τηλεθεατές να μιλούν ήδη για τον “αγαπημένο τους παίκτη”.

Από τις οντισιόν δεν λείπουν και οι ιστορίες που διηγούνται στους κριτές όσοι επισκέπτονται το πλατό του Masterchef, με κάποιες να είναι όμορφες ή αστείες και κάποιες να είναι αρκετά δυσάρεστες. Μία τέτοια ιστορία ακούσαμε στο δεύτερο επεισόδιο, που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, από τον 24χρονο Παντελή που θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητες και την τύχη του στον τρίτο κύκλο του Masterchef και να διεκδικήσει μια θέση στην επιτυχημένη εκπομπή μαγειρικής.

Ο Παντελής είπε στους κριτές ότι ζει στην Κάλυμνο, από όπου και κατάγεται, αλλά ότι προηγουμένως ζούσε και εργαζόταν στο Παρίσι για τρία χρόνια. Σε ερώτηση του κριτή Σωτήρη Κοντιζά για ποιο λόγο αποφάσισε να εγκαταλείψει το Παρίσι και να γυρίσει στην Ελλάδα, ο Παντελής εξομολογήθηκε πως είχε μια τραυματική εμπειρία στην Πόλη του Φωτός, η οποία του δημιούργησε πολλές ανασφάλειες και θέλησε να γυρίσει στην πατρίδα του, όπου αισθανόταν πιο ασφαλής.

Όπως είπε, ο ίδιος έζησε τον τρόμο και τη φρίκη των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου το 2015 στο Παρίσι, ένα τραγικό γεγονός που έχει μείνει αξέχαστο σε όλο τον κόσμο. Εκείνο το απόγευμα σημειώθηκε μια σειρά από βίαιες επιθέσεις, με την επίθεση στο Θέατρο Μπατακλάν να θρηνεί τα περισσότερα θύματα. Όπως εξομολογήθηκε ο Παντελής, το διαμέρισμά του ήταν απέναντι από το Μπατακλάν και έγινε μάρτυρας των πυροβολισμών, των τραυματισμών και του τρόμου.

Αφού μοιράστηκε την ιστορία του, ο Παντελής έφτιαξε ένα εξαιρετικό πιάτο με μακαρόνια που ενθουσίασε τους κριτές και που τους έκανε να μιλήσουν για “μαγειρική ωριμότητα”, για “ένα από τα καλύτερα πιάτα που δοκίμασαν”, για “ταξίδι των γεύσεων” και για τη θέλησή τους να του δώσουν το “εισιτήριο” για να περάσει στην επόμενη φάση, όπως και έγινε. Ο Σωτήρης Κοντιζάς του φόρεσε την ποδιά και έτσι πρόκειται να τον δούμε στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα