MasterChef 6: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της Δευτέρας – Ρεκόρ συμμετοχών και εξωτερικά γυρίσματα

MasterChef 6: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα της Δευτέρας – Ρεκόρ συμμετοχών και εξωτερικά γυρίσματα
Οι κριτές του MasterChef Facebook Page - MASTER CHEF GR

Το πολυαναμενόμενο MasterChef επιστρέφει τη Δευτέρα (10/01), μέσα από τη συχνότητα του Star. Όσα πρέπει να ξέρετε.

Αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του MasterChef 6, το οποίο επιστρέφει ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το αγαπημένο μαγειρικό ριάλιτι κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 21:00.

Οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ετοιμάζονται να γευτούν τα καλύτερα πιάτα και να αναδείξουν τον νέο Έλληνα MasterChef.

Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνιζόμενος που θα αναδειχθεί νικητής, θα κερδίσει πέρα από τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

MasterChef 6: Δείτε το τρέιλερ του νέου κύκλου

MasterChef 6: Όσα γνωρίζουμε έως τώρα

Οι υποψήφιοι έχουν 35 λεπτά στη διάθεσή τους, ώστε να ετοιμάσουν ένα πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους κριτές, και που θα τους χαρίσει μία από τις πολυπόθητες ποδιές.

Ενδεικτικό είναι το ρεκόρ συμμετοχών που καταγράφηκε φέτος, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις 8.000, παρόλο που υπήρχαν ήδη δύο νέοι μαγειρικοί διαγωνισμοί στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο Σωτηρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι έτοιμοι να “σηκώσουν” μανίκια και να αναδείξουν τα καλύτερα πιάτα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κατακτήσουν τον τίτλο του Έλληνα MasterChef.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος θα υπάρξουν εξωτερικά γυρίσματα, τα οποία είχαν σταματήσει λόγω κορονοϊού τις προηγούμενες δύο σεζόν.

Σε δηλώσεις του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε πως έχουν προγραμματιστεί αρκετές αλλαγές για τη νέα σεζόν, ενώ για τα προγράμματα “Game of chefs” και τα “Top chef” δήλωσε πως ενδεχομένως να αδικήθηκαν από την περίοδο που προβλήθηκαν.

“Έχουμε φάει πολύ ωραία πιάτα μέχρι τώρα. Κοκαλάκι δεν έχω βρει ακόμη, ο κόσμος προσέχει! Έχουμε πολλή όρεξη”, δήλωσε με τη σειρά του ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα