MasterChef 8: Την ψήφισε όλη η μπριγάδα – Χάος στο πρώτο Συμβούλιο

Διαβάζεται σε 4'
MasterChef 8
MasterChef 8 Instagram@masterchefgr

Με ένταση και “καρφιά” ολοκληρώθηκε το πρώτο Συμβούλιο του MasterChef 8. Ποια μπριγάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη και η παίκτρια που βγήκε στον τάκο παμψηφεί.

Βραδιά MasterChef 8 η χθεσινή και οι παίκτες της μπορντώ και της γκρι μπριγάδας συναντήθηκαν στο πρώτο συμβούλιο του παιχνιδιού για την ώρα της αλήθειας.

Οι 24 παίκτες του μαγειρικού ριάλιτι του STAR εμφανίστηκαν μπροστά στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο για να συζητήσουν μαζί τους αστοχίες και λάθη και να ακούσουν τις τελικές βαθμολογίες για τα πιάτα που παρουσίασαν μπροστά τους στην ομαδική δοκιμασία.

Τα πρώτα σύννεφα δεν άργησαν να εμφανιστούν στην μπορντώ μπριγάδα με την αρχηγό Χριστίνα να παίρνει τον λόγο και να σχολιάζει πως η ένταση μεταξύ Γεωργίας και Βιβής δημιούργησε προβλήματα στην παρασκευή ενός πιάτου και έριξε το ηθικό όλης της ομάδας.

Οι κριτές ζήτησαν να μάθουν τι ειπώθηκε με τη Βιβή να εξηγεί πως την ώρα που ξεκινούσε η διαδικασία “είδα ότι δεν προχωράει το πόστο μας καθόλου και γύρισα και είπα την έκφραση ότι ‘δεν κάνουμε ευρώ‘, βάζοντας μέσα και τον εαυτό μου. Αφού τελείωσε η μαγειρική το συζήτησα με τα παιδιά που ήταν γύρω μου, μερικοί συμφώνησαν και άλλοι δεν πήραν μέρος, και γύρισε η Γεωργία να μου κάνει προσωπική επίθεση ότι το είπα για εκείνη. Το πήρε δηλαδή προσωπικά πράγμα που δεν ίσχυε”.

Η παίκτρια συμπλήρωσε στη συνέχεια πως η ένταση στις κουζίνες είναι κάτι το σύνηθες χωρίς να γίνεται επί προσωπικού, πετώντας το μπαλάκι στη Γεωργία ότι την πρόσβαλε φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια περιστατικά και κακές στιγμές της Βιβής από το MasterChef 5 που είχε συμμετάσχει.

Θεωρώ ότι είναι τέρμα φάουλ. Δεν έχω να πω κάτι με τη Γεωργία, δεν έχω να συζητήσω κάτι μαζί της. Εγώ πήρα το βάρος για την κουβέντα που είπα και δεν μου έκανε κανένα παιδί επίθεση σχετικά με αυτό”, πρόσθεσε.

Από την πλευρά της η Γεωργία επιβεβαίωσε όσα ανέφερε η συμπαίκτριά της, υποστηρίζοντας πως “όταν εγώ βλέπω ότι όλα τα παιδιά της ομάδας τρέχουν, δεν μ΄ άρεσε ο χαρακτηρισμός για όλους. Δεν το πήρα προσωπικά, με συγχωρείτε, αλλά για όλη την ομάδα και, όταν μπήκαμε όντως μέσα μετά, δεν μπορούσα να κρατηθώ. Είμαι άνθρωπος που δεν θέλει να τα κρατά μέσα του, θέλω να τα λέω. Της είπα να προσέχει τι λέει και την είπα και παλιοχαρακτήρα και δεν το παίρνω πίσω. Της είπα να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη που έκανε στο 5 και ο λόγος που το είπα μπροστά σε όλους είναι γιατί πάει να τα ξανακάνει τα λάθη”.

Οι δύο παίκτριες δεν σταμάτησαν να επιτίθενται η μία στην άλλη, υποστηρίζοντας η κάθε μια την πλευρά της, με τη Γεωργία να αποκαλύπτει περιστατικά από το σπίτι που δεν έδειξαν οι κάμερες.

Τελικά, η γκρι μπριγάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να δουλέψει πιο αρμονικά και μεθοδικά, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη.

Η ήττα όμως δίχασε τα μέλη της μπορντώ μπριγάδας, τα οποία κλήθηκαν να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οι παίκτες της μπορντώ μπριγάδας έβγαλαν στον τάκο παμψηφεί τη Γεωργία, η οποία απέσπασε 11 ψήφους μετά το περιστατικό με τη Βιβή. Η Γεωργία ψήφισε αντίστοιχα τη Βιβή.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι, η παίκτρια δήλωσε ότι το περίμενε από όλους, εκτός όμως από δύο άτομα. “Από την πρώτη μέρα που μπήκαμε στο σπίτι κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει! Δε θεωρώ ότι τα κριτήρια είναι μαγειρικά, απλά πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η ένταση με τη Βιβή. Τα παιδιά είναι μία παρέα και εγώ δεν είμαι!”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα