MasterChef: Άφωνος ο Κοντιζάς – Βρήκε στο πιάτο του ολόκληρο ωμό πόδι καραβίδας

MasterChef: Άφωνος ο Κοντιζάς – Βρήκε στο πιάτο του ολόκληρο ωμό πόδι καραβίδας
MasterChef star tv

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef, το βράδυ της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια της δοκιμής των πιάτων.

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις υπήρξαν στο MasterChef στο επεισόδιο της Πέμπτης, με τους κριτές να βάζουν δύσκολα στους παίκτες.

Ακόμη μια άκρως απαιτητική ομαδική δοκιμασία περίμενε τους 18 καλύτερους παίκτες του MasterChef 2023.

Ο Δημήτρης ως νικητής του Mystery Box, ανέλαβε την αρχηγία της πράσινης ομάδας και όρισε αρχηγό στην κόκκινη, τη Σέβα και στην μπλε, τον Παύλο.

Οι τρεις κριτές ζήτησαν από την κάθε ομάδα να ετοιμάσει τέσσερα πιάτα με κοινό παρονομαστή τους την υψηλή γαστρονομία. Κάθε πιάτο έπρεπε να αντιπροσωπεύει και να αναδεικνύει και μια βασική γεύση, αλμυρό, γλυκό, πικρό και ξινό.

Οι επίδοξοι chefs έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν και μέχρι και το τελευταίο λεπτό έτρεχαν για να ολοκληρώσουν τα πιάτα τους.

Η ώρα της γευσιγνωσίας έφτασε με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να δοκιμάζουν τις δημιουργίες των υποψήφιων MasterChefs.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε σε ένα από τα πιάτα των κόκκινων και πιο συγκεκριμένα στα χτένια με τον ζωμό καραβίδας ένα…. ωμό πόδι καραβίδας. Μόλις το αντιλήφθηκε δεν πίστευε στα μάτια του!

Για το αν ικανοποίησαν σε γεύση τα πιάτα της πράσινης ομάδας, θα το μάθουμε στο σημερινό συμβούλιο, το σίγουρο όμως είναι ότι κέρδισαν τις εντυπώσεις σε εμφάνιση με τον chef Ιωαννίδη να σχολιάζει πως «είναι από τα πιο ωραία πιάτα που έχουμε δει σε ομαδική».

MasterChef: Η στιγμή της δοκιμής των πιάτων

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα