Masterchef: Αμηχανία στο πλατό – Ο Κοντιζάς έφτυσε το ψαρονέφρι του Πορφύρη

Masterchef: Αμηχανία στο πλατό – Ο Κοντιζάς έφτυσε το ψαρονέφρι του Πορφύρη
Masterchef Youtube / @Masterchef Greece

Ένα Mystery Box και ένα Test Δημιουργικότητας περίμενε τους επίδοξους μάγειρες του MasterChef. Ο νικητής των 1.000 ευρώ και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Με ένα νέο, ανατρεπτικό επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας (08/05), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Μια μεγάλη αλλαγή περίμενε τους διαγωνιζόμενους, αφού πια οι δοκιμασίες στην αρχή της εβδομάδας διπλασιάστηκαν και τη δοκιμασία του Mystery Box ακολουθεί η δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας.

Στην πρώτη δοκιμασία της ημέρας, οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν στην κουζίνα ένα αγαπημένο πρόσωπο, που γνωρίζει από «πρώτο χέρι» τις απαιτήσεις του διαγωνισμού, τον νικητή του MasterChef 2017, Λάμπρο Βακιάρο.

Όλοι οι επίδοξοι MasterChefs ήθελαν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των κριτών με την προσπάθειά τους, με στόχο τη νίκη, αλλά και μια θέση στους 8 καλύτερους του φετινού διαγωνισμού.

Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Πορφύρης, η προσπάθεια του οποίου, ωστόσο, έφερε μία αμήχανη στιγμή ανάμεσα στον ίδιο και τον Σωτήρη Κοντιζά.

Το ψαρονέφρι που ετοίμασε ο διαγωνιζόμενος ήταν σε ένα σημείο άψητο κι έτσι ο σεφ και κριτής δεν κατάφερε να το καταπιεί. Μάλιστα, το έφτυσε στην χαρτοπετσέτα. Παρόλα αυτά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως το δικό του κομμάτι ήταν ψημένο.

Νικητής του Mystery Box αναδείχθηκε ο Άγγελος Τσιγκάκος, που εκτός από ασυλία κέρδισε και 1.000 ευρώ.

Masterchef: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, μια ιδιαίτερη μαγειρική σκυταλοδρομία περίμενε τους επίδοξους μάγειρες, που κλήθηκαν να χωριστούν σε δύο ομάδες, να ετοιμάσουν τέσσερα πιάτα και να περάσουν όλοι από κάθε πόστο μαγειρικής για 15 λεπτά.


Η τετράδα με την καλύτερη προσπάθεια προκρίθηκε στους 8 καλύτερους του MasterChef 2023, ενώ οι ηττημένοι θα χρειαστεί να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Νικητές αναδείχθηκαν οι Μαρία Λαζαρίδου, Μαρία Μπέη, Ηλίας Κιαζόλι και Γιώργος Πορφύρης , ενώ οι Μότο – Μότο, Νίκος Τράκας, Δημήτρης Πολιτάκης και Αλέξανδρος Αντωνελάκης είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα