MasterChef: Αποχώρησε με δάκρυα και βρέθηκε εκτός τελικής πεντάδας

MasterChef: Αποχώρησε με δάκρυα και βρέθηκε εκτός τελικής πεντάδας
Youtube

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε αναπάντεχα από το MasterChef, ένα βήμα πριν την τελική ευθεία του διαγωνισμού.

Με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις επέστρεψε το MasterChef, το βράδυ της Δευτέρας (22/05), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Οι ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες για τελευταία φορά και αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά με Συμβούλιο και Δοκιμασία Αποχώρησης.

Τελικά η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε με την Μαρία Μπέη, τον Νίκο Τράκα και τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη να περνούν στην τελική πεντάδα.

Τα μέλη της ηττημένης ομάδας, Άγγελος Τριγκάκος, Γιώργος Πορφύρης και η και η Μαρία Λαζαρίδου κλήθηκαν να υπερασπιστούν τη θέση τους στο MasterChef.

Έτσι, οι τρεις παίκτες μπήκαν στην κουζίνα για μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Συγκεκριμένα ετοίμασαν αρνί με κανελόνι μελιτζάνας και βρέθηκαν μπροστά στους κριτές.

Ο Άγγελος συγκέντρωσε 34 βαθμούς και ανέβηκε πρώτος στον εξώστη, ενώ ο Πορφύρης και η Λαζαρίδου περίμεναν τα αποτελέσματα.

Τελικά αυτός που πήρε το πέμπτο εισιτήριο ήταν ο Πορφύρης ενώ η Μαρία η οποία συγκέντρωσε 22 βαθμούς και έτσι αποχώρησε από το MasterChef.

«Η δεύτερή μου φορά στο MasterChef ήταν η καλύτερη γιατί ήμουν πιο έτοιμη να τη ζήσω. Φεύγω πιο χορτασμένη. Αισθάνομαι μια ανακούφιση αλλά και μια λύπη που φεύγω, ήθελα λίγο ακόμα. Φεύγω πολύ ευχαριστημένη. Τα πάντα θα μου λείψουν από εδώ. Για μένα η τελική τριάδα είναι η Μπέη, ο Πορφύρης και ο Τράκας», είπε η Μαρία με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα