MasterChef: Αποχώρηση “βόμβα” – Εκτός 8άδας το μεγάλο φαβορί

MasterChef: Αποχώρηση “βόμβα” – Εκτός 8άδας το μεγάλο φαβορί
MasterChef star tv

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το MasterChef, ένα βήμα πριν την τελική ευθεία του μαγειρικού διαγωνισμού.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef, το βράδυ της Τρίτης (09/05), μέσα από τη συχνότητα του Star.

O Αλέξανδρος Αντωνελάκης, ο Νίκος Τράκας, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Νίκος Κοντός, ήταν η τετράδα του MasterChef 7 που ηττήθηκε στη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, με τους παίκτες να διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο πρώτο στάδιο έπρεπε να φτιάξουν αυγά ποσέ. Αυτός που δεν κατάφερε να βγάλει καθόλου αυγό ήταν ο Μότο Μότο, ο οποίος ήταν ο πρώτος που μπήκε σε δοκιμασία αποχώρησης.

Στο δεύτερο στάδιο της δοκιμασίας ασυλίας οι άλλοι τρεις παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν γαλλική ομελέτα με τρία αυγά.

Την καλύτερη προσπάθεια είχε ο Δημήτρης κι έτσι ο Αλέξανδρος ανέβηκε στον εξώστη μιας και ήταν ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Δημήτρης και Νίκος «μονομάχησαν» για την ασυλία και τελικά το καλύτερο παναριστό αυγό είχε ο Νίκος. Πήρε την ασυλία και έτσι μπήκε στους top 8.

MasterChef: Απρόσμενη αποχώρηση, λίγο πριν τον Τελικό

Φτάνοντας στο τελικό στάδιο της αποχώρησης, Μότο Μότο (Νίκος Κοντός) και Αλέξανδρος στάθηκαν μπροστά στους κριτές, προκειμένου να ακούσουν το όνομα αυτού που θα αποχωρήσει.

Κατά την τελική αξιολόγηση των πιάτων, ο Μότο Μότο έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία και αποχώρησε από το MasterChef, μία ανάσα πριν τον Τελικό!

«Αισθάνομαι τέλεια, πραγματικά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, έμαθα πάρα πολλά. Αγάπησα τη μαγειρική πολύ παραπάνω, με βοήθησε και ο Άγγελος να την αγαπήσω ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα μέχρι εδώ», δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο Μότο Μότο.

«Τη λευκή μου ποδιά θέλω να μου την υπογράψουν και οι τρεις κριτές και να μου τη στείλουν σπίτι μου», πρόσθεσε χαριτολογώντας και αποχώρησε από το σπίτι του MasterChef.

MasterChef 7: Η τελική 8άδα του διαγωνισμού

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα