Χαμός στο MasterChef: “Δεν τον μπορώ, λειτουργεί με το κάτω κεφάλι”

Χαμός στο MasterChef: “Δεν τον μπορώ, λειτουργεί με το κάτω κεφάλι”

Η νίκη της μπλε ομάδας στην προχθεσινή δοκιμασία στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινιίου ήταν αρκετή για να βγάλει στην επιφάνεια την άσχημη πλευρά κάποιων παικτών.

Ένταση, πικρόχολα σχόλια και πισώπλατες μαχαιριές αρχίζουν να κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους στο ριάλιτι μαγειρικής MasterChef. Η νίκη της μπλε ομάδας στην προχθεσινή δοκιμασία στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινιίου ήταν αρκετή για να βγάλει στην επιφάνεια την άσχημη πλευρά κάποιων παικτών.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Χαράλαμπος λέγοντας ότι η Γιάννα – η οποία ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας- τον επέλεξε προτελευταίο, διότι τα κριτήρια της ήταν προσωπικά και όχι μαγειρικά.

Η Γιάννα από την άλλη δικαιολόγησε αυτή την επιλογή της λέγοντας ότι ήταν από τους τελευταίους που επέλεξε στην ομάδα της, γιατί θεωρεί ότι δεν ταιριάζουν μαγειρικά. Στη συνέχεια, η ίδια εξέφρασε το παράπονό της με έντονο τρόπο που αν και αρχηγός, ο Χαράλαμπος δεν πήγε να την ρωτήσει για όποια απορία κι αν είχε για τις συνταγές αλλά αντίθετα απευθυνόταν στον Σταμάτη.

Μάλιστα, η Γιάννα επικαλέστηκε μια χθεσινή δήλωση του Χαράλαμπου που ενόχλησε κάποιους από τους συμπαίκτες του, στην οποία ο Κύπριος παίκτης έλεγε λίγο πολύ ότι ο ίδιος και ο Σταμάτης είναι οι μόνοι που αξίζουν. «Με αυτές τις δηλώσεις με τι ψυχολογία  θα πάνε να μαγειρέψουν τα παιδιά. Θα του τραβήξουν κανένα κατακέφαλο και θα πάει από εκεί που ήρθε ή θα τον γράψεις στα… και θα δουλέψεις κανονικά» είπε έξαλλη η Γιάννα.

Αντιδράσεις, ωστόσο, υπήρξαν και από άλλους συμπαίκτες του Χαράλαμπου. Η Μαρία άκουγε τον Χαράλαμπο να υποστηρίζει την συμπατριώτισσά του από την Κύπρο, Κωνσταντίνα, και να ισχυρίζεται ότι η ξανθιά Κύπρια έχει γίνει στόχος στο σπίτι.

Ο Χαράλαμπος μάλιστα δήλωσε ότι μόνο εκείνος βοηθάτην Κωνσταντίνα και έχουν έρθει πιο κοντά λόγω κοινής τους καταγωγής και γλώσσας.

Η Μαρία λίγο αργότερα δήλωσε ότι άλλος είναι ο λόγος που ο Χαράλαμπος είναι διαρκώς πάνω από το κεφάλι της Κωνσταντίνας: «Βλέπω μονίμως τον Χαράλαμπο να κρέμεται πάνω από την Κωνσταντίνα. Δεν μπορώ να είμαι με κάποιον άνθρωπο που σκέφτεται με το κάτω του κεφάλι»…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα