MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε και έχασε το εισιτήριο για τον τελικό

MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε και έχασε το εισιτήριο για τον τελικό
MasterChef Instagram / @masterchefgr

Συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων και χαιρέτισε τον διαγωνισμό. Κορυφώνεται η αγωνία για τον τελικό.

Μεγάλη αγωνία, εντάσεις, ταχύτητα αλλά και μία αποχώρηση επεφύλασσε η δεύτερη ημέρα των δοκιμασιών του ημιτελικού του MasterChef, από την οποία στο τέλος της βραδιάς ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει.

Οι τέσσερις καλύτεροι του διαγωνισμού ήταν ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ. Οι παίκτες πήραν τη θέση τους στην κουζίνα και έβαλαν τα δυνατά τους να διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό. Εκεί όπου φέτος, οι φιναλίστ θα είναι τρεις αντί για δύο.

Από την προηγούμενη δοκιμασία, ο Παναγιώτης ήταν εκείνος που είχε εξασφαλίσει το προβάδισμα, ενώ πίσω του ακολουθούσε η Ελπίδα.

Στην τρίτη δοκιμασία για την πρόκριση στους φετινούς τελικούς, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να πάρουν μέρος στη δοκιμασία “Follow The Chef”. Οδηγός τους ήταν ο Food & Beverage Manager του MasterChef, Νίκος Θωμάς. Έπρεπε, λοιπόν, να ακολουθήσουν τα βήματά του χωρίς να καθυστερούν.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η τελευταία δοκιμασία των ημιτελικών, όπου οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα τον βραβευμένο chef Νίκο Ρούσσο, που είχε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

O παίκτης, που στο τέλος της βραδιάς είχε τη χειρότερη βαθμολογία συνολικά και δεν διεκδικεί πλέον τον τίτλο του MasterChef, είναι ο Νικήτας Μπατσικούρας.

Έτσι, οι φιναλίστ του MasterChef 6 είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη και η Καλλιόπη Μπεζαντέ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα