Τελικός MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ

Τελικός MasterChef: Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης Μπεζαντέ
Καλλιόπη Μπεζαντέ Instagram / @masterchefgr

Η φιναλίστ του MasterChef Καλλιόπη Μπεζαντέ, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Μπορεί να μην κατόρθωσε να κερδίσει τον τίτλο του MasterChef, το τρόπαιο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ, ωστόσο, η Καλλιόπη Μπεζαντέ αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές του μαγειρικού ριάλιτι του Star.

Στον χθεσινό τελικό, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν ο νικητής και ο επόμενος Έλληνας MasterChef, καθώς συγκέντρωσε συνολικά 58 βαθμούς, ενώ η Καλλιόπη Μπεζαντέ συγκέντρωσε 53 βαθμούς.

Οι δυο τους, όμως, αγκαλιάστηκαν και συγκινήθηκαν, αφού όλο αυτό το διάστημα που κράτησε το ταξίδι του MasterChef, ήρθαν πάρα πολύ κοντά, ενώ ανάμεσά τους υπήρχε ευγενής άμιλλα, όπως παραδέχθηκε και ο νικητής.

Καλλιόπη Μπεζαντέ: Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά το MasterChef

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού, η φιναλίστ του μαγειρικού ριάλιτι προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανήρτησε ένα κολλάζ με μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μία από το MasterChef, γράφοντας:

“Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα