Masterchef: Η “κρυφομουσίτσα”, η αποθέωση παίκτριας και ο δεύτερος υποψήφιος

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef
Masterchef Star

“Μπηχτές” ανάμεσα στους παίκτες είχαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Ποιον μάγειρα αποθέωσαν οι κριτές για το πιάτο του και ποιος βγήκε 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Masterchef το βράδυ της Τρίτης (06/02) στο Star και οι μάγειρες είχαν μια σημαντική πρόκληση μπροστά τους.

Οι δύο αρχηγοί των μπριγάδων κλήθηκαν να χωρίσουν τους παίκτες σε ζευγάρια και το υλικό στο Τεστ Δημιουργικότητας ήταν η ντομάτα.

Η Χριστίνα επέλεξε να τον Σταμάτη να είναι στην ομάδα της, δικαιολογώντας την επιλογή της ως εξής: “Τον θεωρώ έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους, δεν ξαναδούλεψα μαζί του, οπότε ήθελα να δοκιμαστούμε”.

Από την πλευρά του ο Σταμάτης δεν πείστηκε από τα λόγια της και είπε στην προσωπική του συνέντευξη: “Ήθελα να παίξω με την Χριστίνα στην πορεία, σταδιακά μέσα στον διαγωνισμό, αλλά ξαφνιάστηκα πάρα πολύ. Γι’ αυτά τα λόγια που είπε, δεν νομίζω να τα εννοεί γιατί είναι λίγο… κρυφομουσίτσα να το πω. Τη φοβάμαι πολύ, όχι σαν παίκτρια, αλλά κάνει πολύ ψυχολογικό πόλεμο“.

Masterchef: Ποιοι κέρδισαν το Τεστ Δημιουργικότητας

Οι κριτές ανέδειξαν ως νικήτρια της δοκιμασίας την μπορντό μπριγάδα με σκορ 6-4.

Μάλιστα τον νικητήριο πόντο έφερε η Χριστίνα, με μια παρασκευή που εντυπωσίασε τους κριτές.

“Είναι μαγικό το πιάτο, δεν μπορούμε να βρούμε κάτι γιατί δεν υπάρχει κάτι. Είναι τέλειο” είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. “Έχεις φοβερές ιδέες, έχεις αισθητική το κομμάτι του στησίματος και έχεις τεχνική κατάρτιση, που είναι πολύ σημαντικό” είπε ακόμα ο κριτής στην Χριστίνα.

Masterchef: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η γκρι μπριγάδα αναγκάστηκε ξανά να προχωρήσει σε ψηφοφορία και να επιλέξει έναν παίκτη της ως υποψήφιο προς αποχώρηση.

Τις περισσότερες ψήφους έλαβε ο Χρήστος.

Masterchef: Δείτε το trailer της Τετάρτης (07/02)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα