MasterChef: Το καλύτερο πιάτο, τα δάκρυα της αποχώρησης και οι “μπηχτές”

MasterChef: Το καλύτερο πιάτο, τα δάκρυα της αποχώρησης και οι “μπηχτές”

Η Γιάννα, η Ασημίνα και ο Ζαχίρ διεκδίκησαν την παραμονή τους στο σπίτι μαγειρεύοντας ένα δύσκολο πιάτο. Ποιος τα κατάφερε ποιος όχι και ποιοι δεν χάρηκαν. Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Ήταν μια δύσκολη μέρα για τους παίκτες η Τρίτη, αφού τρεις από αυτούς έπρεπε να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι και ένας εκ των τριών θα αναγκαζόταν να αφήσει το MasterChef.

Η Γιάννα, ο Ζαχίρ και η Ασημίνα έβαλαν τα δυνατά τους για να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία, κατά την οποία έπρεπε να αντιγράψουν ένα σχετικά δύσκολο πιάτο με πολλές λεπτομέρειες, που χρειαζόταν ιδιαίτερη προσοχή σε πολλά σημεία. Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι υποψήφιοι ήταν “μπαρμπούνια με αγκινάρες escabeche και meli – melo λαχανικών και χώμα από σούμακ”.

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν πάρα πολύ άγχος, ωστόσο, προσπάθησαν για το καλύτερο και κατάφεραν να βγάλουν πιάτο στο τελευταίο λεπτό. Όπως είπαν οι κριτές, κανένα πιάτο δεν έφτασε πολύ κοντά στο πρωτότυπο και όλα είχαν κάποιες αστοχίες, αλλά του Ζαχίρ ήταν το καλύτερο από τα τρία και έτσι επέστρεψε αμέσως στο σπίτι. Ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Γιάννα, αποχώρησε η δεύτερη.

Η Γιάννα Ρέντεση από την Αμαλιάδα αγκάλιασε και ευχαρίστησε τους κριτές φανερά συγκινημένη και δακρυσμένη. Όπως δήλωσε, χάρηκε που φεύγει με το κεφάλι ψηλά τόσο μαγειρικά όσο και στο κομμάτι της προσωπικότητας. Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα για εκείνην και αισθάνθηκε ευγνώμων που ήταν στο παιχνίδι και που γνώρισε τους καταξιωμένους σεφ.

Πέρα από την αποχώρηση και τα δάκρυα, υπήρξαν και “μπηχτές” στο επεισόδιο της Τρίτης. Αφενός, ο Ζαχίρ δήλωσε πως τα παιδιά στο σπίτι δεν έδειξαν να χαίρονται με την επιστροφή του, κάτι που καταλάβαμε κι εμείς οι τηλεθεατές αφού αρκετές φορές τον ψήφισαν για αποχώρηση άδικα. Αφετέρου, η Άλκηστις δήλωσε πως “έχει ξεκινήσει ένα άσχημο παιχνίδι” στο σπίτι και πως της “παίρνουν τους στρατιώτες της” για να την αποδυναμώσουν και να τη διώξουν.

Το ταξίδι του MasterChef συνεχίζεται και απόψε, Τετάρτη, η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο με την ενδιαφέρουσα ομαδική δοκιμασία. Ο Τάσος, ο πρώτος αρχηγός, θα επιλέξει τους παίκτες της ομάδας του και τον αντίπαλό του, ενώ οι μάγειρες θα κληθούν να φτιάξουν πιάτα σε έναν ιδιαίτερο και δύσκολο χώρο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει; Δείτε το trailer παρακάτω:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα