MasterChef: Ο κόκορας, η πεσκανδρίτσα και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

MasterChef: Ο κόκορας, η πεσκανδρίτσα και οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Ο Μανώλης κλήθηκε να αποφασίσει ποιοι θα μαγειρέψουν κόκορα και ποιοι πεσκανδρίτσα, αλλά και τους χρόνους του κάθε παίκτη. Ποιος βγήκε αρχηγός, ποιοι βρίσκονται σε δυσάρεστη θέση και τι θα δούμε σήμερα;

Γεμάτο αδρεναλίνη ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας του MasterChef με τους παίκτες να δοκιμάζουν τις ικανότητες και τις δυνατότητές του στις παρασκευές και τη μαγειρική με ενδιαφέροντα υλικά.

Οι παίκτες, αρχικά, μαγείρεψαν με τα υλικά του Mystery Box στο τεστ δημιουργικότητας και νικητής βγήκε ο Μανώλης, ο οποίος είχε ένα πλεονέκτημα. Ο Μανώλης κλήθηκε να αποφασίσει ποιοι 6 παίκτες θα μαγειρέψουν κόκορα και ποιοι 6 θα μαγειρέψουν πεσκανδρίτσα. Επίσης, επέλεξε τους 4 παίκτες που θα μαγείρευαν μέσα σε 55 λεπτά, σε 45 και σε 35 λεπτά.

Οι αποφάσεις του Μανώλη ήταν δίκαιες και οι μάγειρες “ρίχτηκαν στη μάχη” . Από τα 12 πιάτα των παικτών το καλύτερο ήταν του Τάσου, με αποτέλεσμα να είναι ο αρχηγός των μπλε ή των κόκκινων στην ομαδική δοκιμασία της Τρίτης και εκείνος που θα επιλέξει τον αντίπαλο αρχηγό του, αλλά και τον υπαρχηγό και τους παίκτες της δικής του ομάδας.

Οι τρεις παίκτες που είχαν τα χειρότερα πιάτα και οι οποίοι θα αναγκαστούν να μαγειρέψουν, ώστε να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι του MasterChef, ήταν η Γιάννα, η Ασημίνα και ο Ζαχίρ. Η Ασημίνα έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως αισθάνεται ότι δεν αξίζει να βρίσκεται στο παιχνίδι, ενώ η Γιάννα συγκινήθηκε γιατί της λείπουν τα παιδιά της, δηλώνοντας πως αν φύγει, θα πάει κάπου που την αγαπάνε.

Ποιος παίκτης θα τα καταφέρει στην αντιγραφή πιάτου;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα