MasterChef: Τα νεύρα του Πάνου, οι 2 ώρες για 34 γαρίδες και η θλίψη του Ζαχίρ

MasterChef: Τα νεύρα του Πάνου, οι 2 ώρες για 34 γαρίδες και η θλίψη του Ζαχίρ

Χαμός στο MasterChef με τους παίκτες να έρχονται σε διαπληκτισμό και τον Πάνο να επιρρίπτει ευθύνες στα άτομα της μπλε ομάδας, η οποία και έχασε στη δοκιμασία.

Γεμάτο εντάσεις, φωνές και στεναχώριες ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης του MasterChef 3, με κάποιους παίκτες να έρχονται σε αντιπαράθεση και άλλους να απογοητεύονται.

Συγκεκριμένα, μετά τη δοκιμασία των δύο ομάδων που αναμετρήθηκαν και αφού οι “κόκκινοι” με αρχηγό τον Χρήστο κέρδισαν, οι “μπλε” ξεκίνησαν να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλον και να έρχονται σε διαπληκτισμό.

Ο Πάνος ισχυρίστηκε ότι η Μαρία τον αγνοούσε και δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του, ενώ σχολιάστηκε έντονα το γεγονός πως ήταν υπερβολικά αργή με τις γαρίδες και το καθάρισμά τους, αφού χρειάστηκε 2 ώρες για να ετοιμάσει 34 γαρίδες!

Επίσης, δήλωσε πως και ο Ζαχίρ τον αγνόησε ως ένα βαθμό, κάτι που απογοήτευσε πολύ τον παίκτη, ενώ η Ασημίνα έδειξε πολύ στεναχωρημένη με τα λόγια του Πάνου για την ομάδα και τα νεύρα που είχε μαζί τους.

Ο αρχηγός έδωσε το όνομα της Μαρίας, η οποία δεν μπήκε καν στη διαδικασία να μαγειρέψει μιας και τέθηκε αυτομάτως υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ από τους υπόλοιπους παίκτες την ασυλία πήρε η Σπυριδούλα.

Το βράδυ της Παρασκευής, λοιπόν, πρόκειται να παρακολουθήσουμε την ψηφοφορία και να δούμε ποιος θα αποχωρήσει από το παιχνίδι του MasterChef.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα